Kismamik! Hogy vagytok? Hány évesek vagytok, és hanyadik hétben jártok? Megvan már a baba nemét? Ha igen, mi lesz a neve? Hol fogtok szülni? Pluszkilókkal hogy álltok?
Szia!
En csodalatosan vagyok, eddig semmi tunetem nem volt, se rosszullet, se hanyas, remekul erzem magam, sokat sportolok, gyakran jarok kozmetikushoz, fodraszhoz, szoval figyelek magamra, a parom szerint gyonyorubb vagyok, mint voltam. 23 eves vagyok, es a 21. hetben jarok. Ikreim lesznek vegyesen, a lany Sneziana Igorevna Morozov, a fiu Alexander Igorevich Morozov lesz :) Eddig kereken 0 a pluszkilok szama, nem is szeretnek 1-2 kg-nal tobbet. Oroszorszagban elek, itt is fogok szulni.
Udv, Natasa
Szia!
Eddig minden rendben van. A baba aktivan mozog:-) 38 évesek vagyunk. 23 hetes vagyok, remélem holnap megtudjuk a baba nemèt. Ha kisfiù Zoltán Ákos, ha kislàny Panka Lili. Kazincbarcikàn fogok szülni. 69 kg-mal kezdtem most 78 vagyok.
Üdv/Ilona
Szia!
26 éves vagyok,az első babánkat várjuk,32 hetes vagyok február végére kiírva.Nagyon élvezem a terhességet,és remekül érzem magam,a babám rendkívül aktív,már el is neveztük bulibabának:)Kislány lesz,Petra baba.Eddig 7 kg jött fel,remélem 12-13-nál nem is megyünk tovább,de persze a baba az első.Már nagyon készülünk az érkezésére,most kezdtünk el vásárolgatni,de azért a dolgok oroszlánrésze még hátra van.Járok kismamatornára,hetente kétszer.Most egy gimis barátnőm is babás,ő március 2-re van kiírva,egy kolléganőm pedig január 27-re,úgyhogy lesz játszópajtása a kislányomnak.A János kórházban fogok szülni,fogadott orvoshoz magánrendelőbe járok,természetes szülésre készülünk.
Te is mesélj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!