Ha a baba arcának bal oldalát félig eltakarja a méhlepény, attól nem lesz "eldeformálódott" feje? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Voltunk 4d ultrahangon, és a méhlepény pont az arcának a bal oldalához nyomódik, és attól félek, hogy esetleg ettől nem lesz neki fura az arca?2013. dec. 22. 16:02
1/11 anonim válasza:
nem hinnem, mivel a baba folyamatosan mocorok forgolodik, lehet h csak pillanatnyi allapot volt es pont akkor lattad mikor ra fordult.
2/11 A kérdező kommentje:
hát a doki mondta hogy pont úgy helyezkedik a méhlepény h benn a baba arcában úgymond.. ezért aggódom.. ugye nem lesz ilyen nyomott feje emiatt?
2013. dec. 22. 16:44
3/11 anonim válasza:
Most írtam másnak is. Nekem az orrát dugja folyamatosan a lepénybe, de ez miért lenne baj? A doki is csak mosolygott :-)
4/11 anonim válasza:
A nagylányom arca előtt mindig ott volt a keze. Az orra el volt nyomódva az egyik irányba mikor megszületett. Szépen visszaállt a helyére. Gyönyörű, szimmetrikus pofija van.
5/11 anonim válasza:
Ez komoly kerdes?
Nem, nem lesz ettol semmi baja a gyereknek.
6/11 A kérdező kommentje:
Komoly, mert sztem senki nem szeretné ha a gyerekének eldeformálódott arca legyen
2013. dec. 22. 18:46
7/11 anonim válasza:
És szerinted a szülésnél a feje nem deformálódik, ha átmegy a szülőcsatornán?
8/11 A kérdező kommentje:
Most nem ez volt a kérdés -.-
2013. dec. 23. 14:34
9/11 anonim válasza:
De azért elgondolkodtatnál rajta, ha ez volt a kérdés ha nem!
Rájönnél utána hogy a kérdésed felettébb felesleges, és komolytalan!
10/11 A kérdező kommentje:
Számomra nem felesleges meg nem is azért írtam ki, mert azt gondoltam hogy vicces lesz.. De nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra, mások érdekes, tudtak értelmesen írni, látom ez neked komoly problémát okoz :)
2013. dec. 24. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!