5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok!
Visszakukkantottam megint :)
Kis hölgyem már 6 hós kora óta ácsorog, elég korán kezdte :) :D Kb 7 kg körül mozog /pill, majd csak szept közepén megyünk dokihoz méreckedni.
2 napja kezdtük el az egyedüli elalvás gyakorlását (eddig -lekopogom- szuperül megy), mert szeretném leszoktatni lassan a cicizésről, mert hát már 5 foga van a drágámnak és igencsak szeret rágcsálni :( :) úgyh reggel van csak szopi de 1-2 héten belül remélem azt is el tudjuk hagyni. :)
Első szavunk "apu" volt, "anyu" csak félig érthető... :D
Nálatok mi a helyzet ? :)
Reni
Szia Reni! Örülök,hogy írtál és,hogy jól vagytok! Nagyon ügyes a kislányod! :)
Alíz 2 hete kezdett el előre is kúszni,addig a hasán körbe forgott. Neki még nincs foga,de nem is bánom,mert még napi 6-7 alkalommal cicizik. Szerencsére van még tejem bőven! Mellette elkezdtük a hozzátáplálást,már a csirkehusi is be lett vezetve. Jó étvágya van,olyan 7,5-8 kiló között van és 71 cm. Elég hosszú kislány. Ma 1 év körülinek nézték. :)
Amit szeret csinálni: a tesóval bohóckodni,nevetgélni,a nyelvével csattogtatni,és brümmögni! :)
Nagyon imádják egymást a nővérével,remélem ez így is marad! Olyan gyorsan telnek a hónapok,hogy én néha csak pislogok,hogy már ő is milyen nagy lány lett!
Most megyek,majd jelentkezek! Viki! Veletek mi újság?
Sziasztok!
Nemtudom jár e erre még vki... :)
10 Hós múlt a törpém, 8kg és 68 cm (aprócska, mint amikor megszületett :D). Elindult már egy ideje, de eddig max 6-7 lépést tesz egyedül aztán lecsüccsen :)
Szókincse: baba, mama, tete, apa (ritkán), ana (mégritkábban), dede :)
8 hónapos koráig szopizott, jó étvágyú, szépen eszik, nem válogatós :)
8. foga bújik jelenleg :)
Azt hiszem ennyi a helyzet jelentés :D
Reni
Sziasztok!
Gondolom már nem jártok erre, de azért írok néhány sort,hátha valaki mégis olvassa. Alíz 16án lesz 16 hónapos. Jelenleg 10 kg és 80 cm, 7 foga van eddig. Nagyon lassan bújnak ki a fogacskái, de most talán beindul. Az elmúlt 1 hónap alatt a 3.bújt ki. Szülinapja után pár nappal megtette első önálló lépéseit. 15 hónapos koráig szopizott. Nem volt gond az elválasztással, szerencsére szeret enni, sőt követeli a kajcsit. Addig mondja a magáét, amíg meg nem kapja a hamit. :)
Sok szót mond már, van aminek csak az elejét, de nagyon kis kommunikatív gyerkőc. Imád a nővérével játszani, szaladgálni, táncolni...
Írjatok, ha erre jártok! Jövök majd én is, ha tudok! :)
Szia Anett!! :)
Én még néha ide lesek, hátha írt vki :) :D és végre.... :D
Bogim ma 16 hónapos (rohan az idő) :) 9 kg és 75 cm jelenleg, valamint 10 fog büszke tulajdonosa (plusz félig kint van 2 másik) :)
Gyakorlatilag azt eszi amit mi (kivéve ha túl fűszeres kaját főzök stb), de a krumpli főzeléket ki nem állhatja :D
1 éves korára már szépen ment egyedül, most meg már rohangál, úgy kell utána futni néha :)
Reni
Szia Reni!
Örülök,hogy jól vagytok! Az igaz,hogy rohan az idő! Olyan gyorsan nőnek ezek a gyerkőcök! :)
Sziasztok!
Néha még vissza lesek kicsit, jó nosztalgiázni... :) Nálunk útban van a második babó, aki kislány :) Már lassan félidőben járunk :)
Reni
Szia Reni!
Csak most láttam, hogy kistesó érkezett hozzátok! Szívből gratulálok! Mostmár te is tudod milyen az élet két aprósággal. :)
Úristen, de gyorsan telik az idő! Visszaolvastam egy kicsit és hihetetlen mennyi idő eltelt az első uh óta. Remélem mindenki jól van! Esetleg, ha vki erre jár, akkor írjon néhány sort!
Más miatt leszek fent az oldalon, úgyhogy meglesem majd a kérdésemet. :)
Szia Anett! :)
Bizony, megérkezett a kistesó, januárban. Bogim szülinapjára voltunk kiírva, de tovább mentünk 8 nappal :)
Dorinám már lassan 8 hónapos lesz, nem unatkozok a két csöpp mellett. Igencsak le tudnak fárasztani nap végére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!