Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
 141/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma voltunk uh-on, csupa jó híreket kaptunk :) Már csak 1hét+1nap a lemaradásunk és 2550 gramm a becsült súlya a lánykának :) Ennek fényében már nem kell naponta járnom nst-re, csak heti 2x úgy mint uh-ra :)

Nekem a derekam kezd egyre jobban fájni, még fekvés közben is szörnyű :S Tegnap este óta gyakorlatilag el se múlik... de azért nagyon örülnék, ha januárig kihúznánk egyben :))

Kellemes ünnepeket lányok :)

2014. dec. 23. 15:00
 142/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon örülök a jó híreknek,szuper olvasni :-)

Kellemes Ünnepeket,Nektek,családotoknak,pocakmanóknak sok-sok finomságot küldjetek :-P

Viki

2014. dec. 25. 19:54
 143/189 anonim ***** válasza:

Boldog új évet csajok! :)

Hogy vagytok, mi újság? :) Én azt vettem észre, hogy mintha lejjebb ment volna a pocakom és 1000x jobban fájna a csontom is odalent :/ viszont teljesen zárt vagyok még, ennek örülök :) Estére kicsit többet keményedik a pocakom, néha mintha görcsölgetne de épphogy csak érzem. Védőnő azt mondta ezek ilyen jósló szerű fájások.. hát én még örülnék ha nem lenne itt az idő :)

Reni

2015. jan. 1. 22:31
 144/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánok nektek!!!

Mi is egyben vagyunk még, kíváncsi vagyok meddig húzzuk (Nóri lányom ilyenkor már 10 napos volt).

Voltam megint nst-n, ami teljesen nyugis állapotot mutatott. Megnézték még utoljára uh-on, és a méretei alapján már felül van a 3 kilón. A lepényem még csak I. fokban érett, úgy hogy az ellátással sincs gond! :)

Azt nem tudom, hogy a méhszájammal mi újság van, mert a dokim nem szeret "feleslegesen" piszkálni, ha jön úgyis jön! Elkezdtem vizesedni, estére a lábam olyan, mint egy elefántnak, és nem bírok sokat sétálni, állni, mert egyre jobban húz lefelé. Görcseim nem igazán vannak, inkább keményedek néha-néha. Holnap nem lesz itthon a kislányom, rendbeteszem a körmeimet, szemöldökömet, a kimaradt dolgokat teljesen befejezem, és startra készen lesz mostmár minden. Nektek minden össze van már készítve??

Örülök, hogy új évi babáink lesznek, "frissebb évjáratúak". :) Ti mikorra vagytok pontosan kiírva? Már elfelejtettem! Én január 15. vagy 17., de a 40 hét az 15-e, nem is értem azt a 17-ét! 7-én megyek újra nst-re, ha addig nem történik semmi.

Lányok, visszaszámlálás indul!!! Kitartást mindenkinek!

2015. jan. 2. 10:22
 145/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

egyben vagytok még?

Mi igen, bár én 3 hét múlva már tervezek szülni :D

Persze a csöppségtől függ majd,hogy mikor lesz a nagy nap...én a túlhordástól tartok,de ha ezt dobja a sors, kibírjuk :)

Viki

2015. jan. 5. 16:17
 146/189 A kérdező kommentje:

Szia Viki!

Én még várok, egyben vagyunk! Most már kíváncsi vagyok mikor jön el a napja!!! Egyenlőre nagy jele nincs annak, hogy készülődne kifelé. Bár jöhet minden előjel nélkül is. Nst-re szerdán megyek, ha addig nem történik semmi!

Jeletkezek, ha van valami esemény! Kitartást kívánok lányok! Már csak napok kérdése, és babázhatunk! :)

2015. jan. 5. 16:28
 147/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Mi is egy testben vagyunk még, 12-ére (jövő hét hétfőre) vagyunk kiírva. Várjuk a nagy napot :) Az egész család totál be van már zsongva. :)

Holnap megyünk nst-re + uh-ra, reméljük továbbra is minden rendben, bár mi még nem értük el a 3 kilót :( A dokim nem aggódik, azt mondta valószínűleg csak alkati kérdés, mert én magam is 41. hétre születtem 3050 grammal. Szóval én sem voltam egy hű de nagy baba :)

Minden össze van már készítve nálunk elég régóta, a lehetséges befektetés miatt, de nagyon örülök, h nem volt rá szükség :)

Reni

2015. jan. 5. 21:59
 148/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Közben nálam adódtak problémák...

ma terhességi toxémiát találtak nálam,ha nem javul,jövő héten megcsászároznak! :(

Viki

2015. jan. 6. 15:31
 149/189 A kérdező kommentje:

Oh Viki!

Sajnálom, hogy nem megy simán a vége! Mikorra vagy kiírva pontosan? Biztos minden rendben lesz már a babával, az orvosok csak tudják mit kell ilyenkor tenni. Szorítok nektek, majd írj!

2015. jan. 6. 16:28
 150/189 anonim ***** válasza:

Viki, ne aggódj (tudom könnyű mondani), a dokik tudják mi a legjobb a picinek és ha ez a császár, akkor nincs mese. Szorítok érted, írj mindenképp ha van valami!

Reni

2015. jan. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!