5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok!
Nekem is van minden amit írtatok, sőt már lassan két hónapja érzem a csontfájdalmakat, és a "piszkálást" lent. :) Mostanában kicsit jobb, biztos hozzászoktam már. Ja, és a csontok szülés után pedig vissza fognak rendeződni, akkor is lesz enyhe csontfájdalom. Készüljetek!!! Kicsit furcsa érzés ez a kaparászás, első terhességnél nem igazán éreztem ezt. Meg is ijedtem, hogy mi lehet ez, de azóta eltelt már néhány hét, úgy hogy gondolom nem jelent gondot. A csuklás meg is fog maradni, születésük után is. Nekem Nóri nagyon csuklós volt a pocakban, aztán mikor megszületett még jó pár hétig nagyon sokszor csuklott. Most egy nap legalább 3-4 alkalommal érzem, ahogy csuklik a kis pocaklakó. Azt mondják ez azt jelenti, hogy érett az emésztőrendszerük, nagyokat kortyolnak a magzatvízből (kis mohók), és "félrenyelnek", de őket ez egyáltalán nem zavarja. Én majd 13-án megyek uh-ra, remélem már szép nagy babó lakik bent.
Még nem vettem semmit a kórházi csomagba, de jó hogy írtad, mert lassan lehet készülni ezzel is! Nórit 36+5 napra szültem, és még jó hogy az előtte lévő napokban összepakoltam. A mosást, vasalást is lassan elkezdem, addig amíg meg bírom csinálni, és van időm is rá (egyetemre járok, jönnek a vizsgák)!!!
Na, megint jó sokat írtam! Remélem nem baj, hogy ilyen hosszan beszámolok! :)
Sziasztok!
Nálatok volt már a védőnő családlátogatáson? Hozzánk 20-án jön... mire kell számítani, mit néz meg ilyenkor? :) Kicsit izgulok, nehogy valami ne tetsszen neki :D
Reni
Szia Reni!
Hozzánk elvileg már ugye jár, de olyan ritkán, hogy nem is tudom mikor volt itt utoljára. Talán még januárban, februárban. Nem is annyira bánom, hogy nem jön, úgyis tanácsadáson találkozok vele, ha van valami kérdésem megkérdezem, aztán annyi. Már vagy 2 hónapja mondja, hogy jön, és azóta is jön! Nem kell félni a találkozástól, nem lesz semmi extra. Bemegy majd hozzátok, leültök beszélgettek a baba érkezéséről, elmond sok okosságot, és kész is! A fiókokba nem fog benézni, de még a szőnyeg alá sem! (most ezzel nem akartam semmi rosszat írni, csak én is mindig körbenyaltam a lakást mielőtt jött a régi védőnő-elköltöztünk)! :) Ha látja, hogy rendezettek a körülmények, van a babának helye, van fűtés..... meg hasonló dolgok, akkor minden okés! Nyugi, rendben lesz a dolog! Csak lazán! :)
Sziasztok
Ma voltam UH-on tegnap helyett (a doki tegnap vmi képzésen volt...). Ma elméletileg 30+4 hetes vagyok, de az UH szerint 28+1, a méretek alapján. Kicsit rám ijesztett a doki, mert azt mondta, hogy ha 3 héttel lemaradna akkor be kell feküdnöm a klinikára :S 2 hét múlva vissza kell mennem ellenőrzésre + UH-ra, aztán meglátjuk mi lesz, de próbálok nem aggódni :)
Reni
Szia Reni! Biztos nincs baj, ne aggódj! Próbálj sokat pihenni, és ne stresszelj!
Én csütörtökön megyek, akkor leszek 31 hetes, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő mekkora lesz!
Szia Reni!
nem lesz baj ne aggódj :)
jelezz mindenképpen,drukkolok!
Anett Te is írj majd uh után :)
Szép estét!
Viki
Sziasztok!
Voltunk uh-on, minden rendben van velünk! A baba méretei: Bpd: 80 mm, Ac: 272 mm, Femur: 61 mm, becsült súlya: 1800 gr. Koponyavégű fekvésben van, a lepény 0. fokban érett, magzatvíz mennyisége átlagos.
Remélem a továbbiak is jól alakulnak majd! Egyetemre járok, és elkezdődtek a zh-k (megajánlott jegyekért), utána lesz néhány vizsgám még december végén, jó lenne ha kibírnánk egyben a dolgot!
Vigyázzatok magatokra! Majd írjatok, hogy kivel mi újság! És jó készülődést a baba érkezéséig!
Sziasztok!:)
Tegnap megvolt a 28. Hetes ultrahang...minden rendben van,1200 gramm már a picúr,vigyorgott,ásítozott,csuklott.
sikerültek a fotók is most :)
Fejvégű továbbra is!
Ti hogy vagytok???
Viki
Sziasztok!
Én jól vagyok, bár esténként nagyon fájnak a csontjaim, húzódik a pocak is. Meg úgy ki tudja magát tolni, hogy már szinte fáj, amit csinál. :) Tegnap voltam a dokimnál, megbeszéltük a részleteket. Karácsony környékén elmegy 2 hét szabira, nagyon remélem a bébi nem akkor akar majd világrajönni, mert nem szeretnék másnál szülni (akár természetes, akár császár)! Három hét múlva már kezdem az Nst-t (vizsgázom is aznap, izgi lesz!!!). Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk! Lassan vége ennek az állapotnak. :(
Remélem veletek is minden oké! Írjatok, ha van valami fejlemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!