Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Nagyon édes a kicsi lány!!! Örülök, hogy jól vagytok, és egészséges a babád! Mostmár hízniuk kell, és felkélszülni a kinti világra.

Mi holnap megyünk 4d-re, már nagyon várom, és kíváncsi vagyok a kis arcára! Majd felteszem én is a képet róla, legalább is remélem lesz használható kép! :)

2014. okt. 8. 18:56
 92/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Mi újság? Hogy vagytok? Én estére mindig nagyon elfáradok, azért nem tudok annyit pihenni, mint amikor az első babámat vártam. Voltunk 4d, minden rendben van a kicsivel! Nagyon édes volt, mert úgy aludt mint a tej. Sok mutatványt így nem láthattunk, sajnos a kis arcát is csak úgy takarva, vagy profilból. Elég kis bújos a kis drága! Azért készült néhány kép róla, íme: [link]

2014. okt. 13. 20:57
 93/189 anonim ***** válasza:

Jajj de drágák a kis Hercegnők :)

Mi jövőhéten hétfőn megyünk a következő 4D-s ultrahangra, majd felteszem az újabb képet a kis Balázsunkról :)

A vércukromat itthon méregettem...éhgyomri 4 és 4,3 között van, étkezés utáni pedig 4,8 volt...hát igaz,itthon nem sokat számít,hiszen attól még lehet rossz a terheléses,de nagyon remélem,hogy minden rendben lesz azzal is,jövő héten ejtjük meg azt is :)

Amúgy nektek ilyen,hogy gyomorégés, nem keseríti meg a napjaitokat???

Az enyémet igen...már nem is tudom mi lenne velem rennie nélkül :(

Viki

2014. okt. 14. 14:23
 94/189 A kérdező kommentje:

Szia Viki!

Biztos minden rendben lesz a terhelésesen, ne izgulj.

Nekem nincs gyomorégésem, sajnos hízok is, de nem örülök meg miatta, majd leadom! Ti mennyit híztatok eddig? Ami nálam nagyon rossz, az a csontfájdalom (szeméremcsont, medencecsont). Említettem a dokinak, annyit mondott, hogy rendeződnek a csontjaim, rosszat így önmagában nem jelent. Remélem is!

További jó babavárást kívánok nektek! Vigyázzatok magatokra! :)

2014. okt. 14. 18:20
 95/189 anonim ***** válasza:

Én eddig 3 kg-nál járok...de ugye fiatalabbak vagyunk mint ti,24 hetesek :)

Kismama tornázom,és sokat sétálok.

Az étkezésemre próbálok odafigyelni,mert sajnos egy kis felesleggel kezdtem alapból a terhességem,és ha nem figyelek oda,nálam határ a csillagos ég kb. :)

Ti mennyit híztatok?

Viki

2014. okt. 14. 19:39
 96/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Anett, nagyon cukin alszik a picikéd :) :) Mint írtam már nálunk is nagyon aludt ultrahang alatt a lányka, de azért a nagylábujját bedugta a szájába... :D

Gyomorégés nálam szerencsére csak ritkán fordul elő, de akkor nagyon és csak a tej segít :)

Csontfájásom szerencsére még mindig nincs, viszont a jobb oldali bordáim már eléggé fájnak, ugyanis a kis szerelembogár azt szereti mostanában a legjobban rugdosni :)

A hízás meg hát azért nálam is jelen van... :S Pedig nem eszek mindent össze mértéktelenül. Amit megkívánok nyilván megeszem, de abból is azért ésszel :) 27 hetesen pont 10 kilónál tartok :D Érdekes mert hátulról semmi nem látszik mert csak a pocakom nő és a melleim... :) Lehet, hogy azért mert amikor még nem is tudtam a terhességemről 2 hét alatt hirtelen lefogytam 5 kilót, de akkor már szó szerint lesett rólam minden gatyám :D Szerintem az az 5 kiló visszajött ahonnan lement és a másik +5 a has meg a cicik :D Mit gondoltok? :D

Reni

2014. okt. 15. 11:34
 97/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Viki, ügyes vagy hogy még csak ennyit híztál! :)

Reni, én is kb. 9-10 kilónál tartok, majd holnap lesz a következő mérlegelés (27 hetes). Én nem indultam felesleggel, mert szerencsére minden lement amit felszedtem az első terhesség alatt (18 kg). Most 59 kg voltam kezdéskor, ehhez 170 centi vagyok. Remélem azért most kicsit kevesebb jön fel. Amúgy nekem is a pocakomon látszik, meg a melleimen a hízás. Bár most már kicsit combosodtam is. :( Azt olvastam a terhesség alatti hízásról, hogy ami még nem vészesen sok hízás (max.15 kg), az amúgy sem zsír, hanem tartalék a babának, és mamának. Plusz alkattól is függ kire megy fel, illetve ki milyen gyorsan adja le szülés után. Szerintem ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy mennyit hízunk! :) Nem igaz??? Szép napot Lányok!

2014. okt. 15. 12:22
 98/189 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon jól írtad, ez legyen a legnagyobb gondunk :) :D A védőnő folyton piszkál, amikor a mérlegen állok, hogy ne egyek annyit :D hát mondom, akkor koplaljak vagy mi? :) amíg a bébivel minden rendben és én is jól érzem magam nem zavarnak a kilók :) Én eredetileg 55-56kiló voltam, de mire mentem a védőnőhöz 51 lettem a 165 centimmel :) Most 61nél tartok :)

Reni

2014. okt. 16. 10:52
 99/189 A kérdező kommentje:

Engem szerencsére nem piszkál senki, még a dokik is azt mondják, hogy csinos kismama vagyok. Meg, hogy olyan az alkatom, hogy úgyis leadom. Legyen igazuk! :)

Majd jelentkezek, ha lesz valami izgi! De ti is írjatok, ha van valami újdonság!

2014. okt. 17. 19:19
 100/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Én hétfőn jelentkezem majd a 4d képpel :)

Viki

2014. okt. 17. 21:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!