5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok :) Úgy örülök nektek, h itt vagytok :D
15-én voltunk Uh-on 18+4 hetesen :)
BPD: 4,3cm HC: 14,7cm AC: 13,1cm FL: 2,9cm. Minden kis szerve, keze, lába megvan :) És most is kislányt mondtak :))
Most 20+5 hetesek vagyunk és nagyon sokat ficánkol odabent főleg az esti órákban :)
Nekem is elmúlt szerencsére minden rosszullétes tünetem, de most kezdek nagyon kívánós lenni ahogy megjött az étvágyam :D
Vissza térve ti mikorra vagytok kiírva? :)
Reni
Sziasztok!
Reni,örülök,hogy minden rendben :)
Én vagyok itt egyedül úgy néz ki,aki fiút vár :)
Február 13.ra vagyok kiírva...
Ti?
Viki
Sziasztok Lányok!
Én Anett vagyok (hogy ne csak a kérdező legyek)!
Örülök, hogy mindenkinek szépen fejlődik a kisbabája! Nincs is ennél fontosabb!!!
Én január 15-re vagyok kiírva, remélem marad is addig! A kislányom jó 3 héttel hamarabb érkezett, nem volt semmi gond vele, csak picike, és gyenge volt. Reni, Viki, ha jól emlékszem nektek első baba?! Élvezzétek ki nagyon a terhességet, mégegyszer ilyen jó dolgotok nem lesz, mint most. A másodikat várni kicsit más helyzet, de ez is ugyanolyan csodálatos érzés.
A pocaklakó nekem is sokat mozog (ez még csak a kezdet), tüneteim nekem sincsennek már. Viszont valami becsípődés van a derekamnál kb.2 hete, néha olyan rossz amikor elindulok. Néhány napig nem éreztem, de most visszajött. Nem tudom, hogy vajon a bébi nyom valami ideget? Elég rossz érzés, főleg hogy a nagyobbal menni kell folyton. Na, de ez legyen a legnagyobb bajom!
Amúgy neveken gondolkoztatok már? Vettetek már valamit a picinek?
Szép estét, aztán jelentkezzetek néha!
Sziasztok! :)
Asszem én nyertem Január 12-vel :P :) De úgyis akkor bújik ki amikor szeretne :) Amúgy igen, első baba :)
Anett, érdekes h írod ezt a becsípődés dolgot,mert nekem is szokott lenni. Nem folyamatosan, de többször van, h elindulok és be tudnék tojni...
Neve már megvan a törpillának, Boglárka lesz. Sokat nem gondolkoztunk rajta, mert a fiú nevet az apukája döntötte el (ha az lett volna, bár még lehet...) így a lányba nem volt beleszólása :D de tetszik neki is ez a név :) Nálatok milyen nevek vannak fontolóban? :)
Viki, amúgy amíg nem voltam terhes én csak fiút akartam :) Aztán amikor megtudtuk, h úton van a bébi csak lány járt a fejemben :)
Reni
Sziasztok!
Első baba nálunk is igen, Balázs lesz a neve :)
A Boglárka nagyon szép :)
Anett,nálatok megvan a név?
Viki
Viki!! A fiú nevünk nekünk is Balázs, apukája után :)
Amúgy mi még nem vásároltunk semmit, de már kaptunk egy két babarucit :)
Reni
Sziasztok!
Ez tök jó, az én férjem is Balázs! Nagyon jó név gyereknek, és felnőttnek egyaránt! :)
A Boglárka nagyon szép név, aranyos a becézése is.
Nekünk a kistesó Alíz lesz, már elég nagy valószínűséggel. Még felmerült a Réka, Lilla, Adél. A Rékát sajnos a párom leszavazta, a Lilla szerinte kislánynak való név, az Adél meg szerintem egy kicsit komoly, öreges. Szóval maradtunk az Alíznál. A nagyobb lányunk Nóra, nekünk a rövid, egyszerű nevek tetszenek.
Ezt a becsípődést, ha holnap talizom a nődokimmal megkérdezem tőle, hogy mi lehet ez. Ha nem talizom vele, akkor majd a fogadott dokit megkérdezem, lassan úgyis jelentkeznem kell nála. Bár nem bánnám, ha elmúlna mostmár!
Olyan érdekes, amit írtál Reni, hogy mindig kisfiút szerettél volna, aztán meg pocakosan már lány vártál. Én meg mindig is lányos anyának képzeltem magam, és úgy néz ki januárban már két lányom lesz! :) Vigyázzatok magatokra! Szép estét nektek!
Ez jó,akkor beletrafáltam itt a Balázzsal :))
Bár a férjem nem Balázs,de nem akarta a saját nevét,és ez a név mindig is nagyon tetszett :)
Az Alíz,és a Boglárka is szóba jött nálunk mint lány név :)
Milyen érdekes....;)
Visszatérve egy korábbi kérdésetekre,hogy mit vásároltunk eddig,mi megvettük a babakocsit , és a kiságyat pelenkázóval.
Az az igazság , még lehet korai volt,de most annyi minden dolgunk lesz télig,és télen sajnos kicsit a munka is leáll, párom részéről is, így anyagiak végett is,inkább a nagyobb dolgokat már előre megvásároltuk,a többit meg majd szépen sorban,plussz kaptunk már ígéreteket rokonoktól,hogy ezt azt odaadnak :)
A babakocsink touragoo flame lett,a kiságy pedig kombinált a pelenkázóval. Vettünk hozzá ágyneműt is, és baldachint :)
Ti mit vásároltatok?
Gondolom Anett,Nektek sok minden maradt az első gyerkőctől,ez tök jó ,kicsit kevesebb a teendő :)
Viki
Még annyit, hogy én is mindig lányosnak képzeltem el magam,nagy álmom volt ,hogy 2 lányom legyen :)
Anett Te mázlista :)
Reni Neked pedig még lehet 2 lány ;) / úgy értem,ha a következő baba is az lenne /
Sosem tudtam elképzelni,hogy fiam legyen...sosem. Komolyan:)
Amikor megtudtam,hogy állapotos vagyok,rögtön az édes kislányom ugrott be :) :) :)
Az első ultrahang felvételeken(amin alig látszott valami) olyan kislányosnak láttam. Habos babos rucikat nézegettem a boltokban...
itthon mindenki a páromon kívül,úgy beszélt,na majd ha itt lesz a kislány...:)
aztán 12 hetesen megláttam a fütykösét :)
Onnantól 10 perc múlva,miután magamhoz tértem kb. a sokkból, teljesen máshogy láttam a dolgokat. Láttam a férjemet a boldogságban úszni,hogy fia lesz,és kezdtem felfogni. Még most is sokszor furcsa érzés,de szerintem inkább maga a tudat,hogy anya leszek...
Viki
Viki, aranyos amit írtál a nemekkel kapsolatban. Én is biztos boldog lennék, ha születne egy fiam is. Igazából a másodikkal már úgy voltam, hogy van egy lányom, és ez a lényeg. Nem tudom miért érztem így, de nekem ilyen gondolataim is voltak.
Igen, nem sok dolgot kell vásárolni, bár néhány ruhára azért szükség lesz, ugyanis Nóra lányom nyári baba, Alíz meg ugye januári lesz.
Tegnap kaptunk még ruhákat a sógornőmtől (56-os overál, vastag kisnadrágok stb.), de neki fiai vannak, így azért néhány csajos ruci kelleni fog. A családban mindenkinek fiai vannak, úgyhogy fiús ruha van bőven. De egyébként én nem vagyok szívbajos itthonra, vagy ha csak elmegyünk sétálni rá fogom adni a kék body-t is. Nem fogja levenni róla senki! :) :)
Jut eszembe, megkérdeztem a dokit a becsípődésről. Azt mondta, hogy a baba még biztos nem nyom ilyenkor ideget. Szerinte inkább a gerincnél, vagy a keresztcsontnál, lévő porcok fájhatnak, és kérjem meg a férjemet, hogy masszírozza meg. :) Illetve kis nyújtó gyakorlatokat javasolt. Amúgy dolgoztok, vagy már nem?
Na lépek, mert kajcsi idő, meg utána alvás van. Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!