Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/189 anonim ***** válasza:

Első, micsoda hírek:)) remélem ezek utàn dokit vàltasz...

Majd mesélj ha eljutsz dokihoz :)

Én voltam 5+3nàl dokinàl, akkor volt 6mm petezsàk szikhólyaggal.

Tegnap voltam ismét kontrollon7 hetesen és 10mm es dobogó szívű babànk van :) annyira örülök :)

3 hét múlva kell mennem ismét.

A melleim vmikor annyira fàjnak h borzasztó, de ma pl egyàltalàn nem.

Émelygés van minden nap és puffadok is.

Nàlatok h alakulnak a tünetek ha vannak??

Első

2014. jún. 3. 21:35
 42/189 anonim ***** válasza:
Vagyis màsodik voltam :D bocsiiii :D
2014. jún. 3. 21:36
 43/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök, hogy írtatok! Kedves első, én is azt tanácsolom, válts orvost! Jaj, és örülök a jó hírnek!!! :)

Én ma vagyok 7 hetes 6 napos. Reggelente rosszullét ezerrel, de vannak napok, amikor egész nap hányingerem van. A legdurvább, ha kinyitom a hűtőt. Megcsap a kajaszag, és már öklendezem is. Hányni viszont még nem hánytam. Ez a folyamatos hányinger, meg öklendezés nem a legjobb, de hát ez van! A melleim nekem is hol fájnak, hol meg szinte nem is érzem őket. Orvoshoz vasárnap megyek (magán), már alig várom. Remélem minden rendben lesz!

Reni, én a tej (fehérje) kívánásról, azt olvastam, hogy kisfiút jelez! :) Tényleg! Ki milyen nemű babát szeretne? Vagy nem fontos a neme? Mindenkinek szép napot!

2014. jún. 4. 08:06
 44/189 A kérdező kommentje:

Kedves második, gratulálok a babához!

Még azt nem írtam, hogy a puffadás miatt, nekem már elég nagy a hasam. Attól tartok sokáig már nem tudunk titkolózni! A családból, még csak anyukámnak mondtuk el, de ő már azt mondja, egyértelműen látszik a hasamon. Igaz ez még nem a baba miatt van. :(

2014. jún. 4. 08:16
 45/189 anonim ***** válasza:

Első vagyok,természetesen orvost váltottam :)

Tünet egyedül a mellérzékenység,de az nagyon :)

2014. jún. 4. 08:23
 46/189 anonim ***** válasza:

Első! szívből gratulálok :))

Mi ma vagyunk 8hét+2 naposak, de majd csak 2 hét múlva kell mennem dokihoz. Ma reggel meg volt az első hányásom is :S

Én kislányt szeretnék nagyon, párom pedig kisfiút, úgyh alig várom, h megtudjuk mi is lesz :))

Reni

2014. jún. 6. 17:32
 47/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van (kellemetlen tüneteket leszámítva)!

Reni, én ma vagyok 8+2, 1 nap a te javadra. :)

Holnap megyek a dokihoz, ügyeletben lesz, remélem tényleg tud fogadni. Azt mondta, ha csak nem vár rá 4 császár, akkor mindenképpen megnéz. Jaj, már úgy izgulok! Amúgy egy kicsit mintha enyhülnének a tüneteim. A melleim pl: nem igazán feszülnek már. Remélem nem jelent bajt!

Nekünk van egy kislányunk, most is lányt szeretnénk (a párom is), de persze, ha kisfiú lesz sem fogunk szomorkodni. Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

2014. jún. 7. 08:32
 48/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk ultrahangon, és minden rendben van. Már több mint 2 centi! :) A haematóma pedig felszívódott. Legközelebb 3-án megyünk a 12 hetesre. Mindenkinek szép napot kívánok!

2014. jún. 9. 08:15
 49/189 anonim ***** válasza:

Örülök, h minden rendben :)) Mikorra vagy kiírva? :)

Reni

2014. jún. 10. 15:51
 50/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Még így papírra leírva nem láttam, hogy szülés várható időpontja:.....

A doki amúgy január 15-ét számolt. Gondolm te január 14-re!? Vagy nem? :)

2014. jún. 10. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!