Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/189 anonim ***** válasza:
Első voltam. Szerintetek 5 hetesen az 5mm petezsák megfelelő méret?
2014. máj. 19. 14:00
 12/189 A kérdező kommentje:

Hááát, holnap én is megyek dokihoz! Nagyon kíváncsi vagyok, remélem minden rendben lesz!

7-es, 10-es válaszoló, nekünk meg júniusban lesz 2 éves a kislányunk.

Első válaszoló. Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert én az első babával később voltam uh-on, és minden nagyobb volt már akkor. Annyit olvastam viszont, hogy az 5. hét után naponta átlag 1 mm-t nő a petezsák. Elvileg szerdán, már kb. 11 mm lesz. Remélem nem írtam butaságot! :)Drukkolok mindenkinek!

2014. máj. 19. 14:46
 13/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is kb. 5 hetes lehetek. Nekem is a második babám, és az én kislányom is 2 éves múlt. :))

Én ma hívom a dokit, szerintem kb. jövőhét végére kapok időpontot, mert mindig sokan vannak nála, de legalább addigra már látható lesz a kis lurkó, ha minden rendben van. Jajj nagyon izgulok! Ti hány hónapot próbálkoztatok mire összejött? Mi jan. óta "gyakoroltunk" :) R.

2014. máj. 19. 14:54
 14/189 anonim ***** válasza:
Nekünk nem tervezett...de nagyon boldogok vagyunk , amúgy is lassan szerettünk volna,de így magától kopogtatott :)
2014. máj. 19. 15:35
 15/189 anonim ***** válasza:

Először is gratulàlok a màr meglévő gyerkőcökhöz :)

Nekem a mellem fàj. Vannak napok mikor alig lehet hozzàérni de na pl szinte nem is fàj. Szerintetek ez normàlis?? A gyomrom is ég néha, de összességében jól vagyok.

Mi màr 13 hónapja vàrjuk az első kis csodànkat (2 vetélésem és 1 kémiai terhességem volt eddig) .szóval most nagyon izgulok ezért a kis csöppségért h végre minden rendben legyen!!!

Igazàn szerencsések vagytok ti akinek màr van gyereke vagy esetleg csak úgy becsúszott :)

Remélem mindenkinek minden rendben lesz a babàjàval :)

Vàrom az uh utàni beszámolókat :)

Ja és első 5 hetesen teljesen jo az 5mm es petezsàk. Naponta mostmàr 1mm-t nő. Szerintem embriot 5hetesen még nem làthatnak főleg nem hasi uhval.

Màsodik

2014. máj. 19. 15:59
 16/189 anonim ***** válasza:

Köszi a választ kedves Utolsó,

Én vagyok az 5 mmes :)

És egyben akiknek becsúszott :)))

A gyomorégés teljesen normális,orvosom is mondta,és nekem is van...

2014. máj. 19. 16:03
 17/189 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak üzenem, hogy nekem is vannak napok amikor szinte alig érzem, hogy fáj a mellem, máskor meg kiugrik a szemem! Meg általában napközben elviselhetőbb, mint éjszaka (fordulásnál, felkelésnél jojózik a szemem). Úgy tudom, hogy normális ez a fajta "ingadozás".

Mi áprilisban eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó, és májusban már pozit teszteltem. Még mindig nem hiszem el, hogy így egyből.... Jaj, remélem mindenki jó hírekkel jön majd ki az uh-ról!!! :)

Írjatok majd!

2014. máj. 19. 16:22
 18/189 anonim ***** válasza:
72%
Sziasztok! Én ma vagyok 5hét+6napos, első ultrahangon 5hét+2naposan voltam (hüvelyi). A petezsák 13,7mm és a doki saccolt az embrióra, h kb 2,5 mm :) Látott egy pici pulzálást is (szívcső), de hallani még semmit nem lehetett. Első babusunk, nem volt tervezve, de nagyon örülünk :)
2014. máj. 20. 09:41
 19/189 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Szívből gratulálok :))

A leírtak alapján szintén aggódom a kis méreteink miatt...5 mm. Holnap szurkoljatok kérlek,kiderül,hogy nőtt-e...

(Ne haragudjatok,hogy itt aggodalmaskodok)

2014. máj. 20. 09:45
 20/189 anonim ***** válasza:

Szia, köszönjük szépen :) (17-es vagyok, Reni :))

Szerintem ne aggódj, a méretek miatt, azt olvastam, h nagyon változó lehet :) Szurkolok, h minden rendben legyen ;)

2014. máj. 20. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!