5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Hááát, holnap én is megyek dokihoz! Nagyon kíváncsi vagyok, remélem minden rendben lesz!
7-es, 10-es válaszoló, nekünk meg júniusban lesz 2 éves a kislányunk.
Első válaszoló. Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert én az első babával később voltam uh-on, és minden nagyobb volt már akkor. Annyit olvastam viszont, hogy az 5. hét után naponta átlag 1 mm-t nő a petezsák. Elvileg szerdán, már kb. 11 mm lesz. Remélem nem írtam butaságot! :)Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok, én is kb. 5 hetes lehetek. Nekem is a második babám, és az én kislányom is 2 éves múlt. :))
Én ma hívom a dokit, szerintem kb. jövőhét végére kapok időpontot, mert mindig sokan vannak nála, de legalább addigra már látható lesz a kis lurkó, ha minden rendben van. Jajj nagyon izgulok! Ti hány hónapot próbálkoztatok mire összejött? Mi jan. óta "gyakoroltunk" :) R.
Először is gratulàlok a màr meglévő gyerkőcökhöz :)
Nekem a mellem fàj. Vannak napok mikor alig lehet hozzàérni de na pl szinte nem is fàj. Szerintetek ez normàlis?? A gyomrom is ég néha, de összességében jól vagyok.
Mi màr 13 hónapja vàrjuk az első kis csodànkat (2 vetélésem és 1 kémiai terhességem volt eddig) .szóval most nagyon izgulok ezért a kis csöppségért h végre minden rendben legyen!!!
Igazàn szerencsések vagytok ti akinek màr van gyereke vagy esetleg csak úgy becsúszott :)
Remélem mindenkinek minden rendben lesz a babàjàval :)
Vàrom az uh utàni beszámolókat :)
Ja és első 5 hetesen teljesen jo az 5mm es petezsàk. Naponta mostmàr 1mm-t nő. Szerintem embriot 5hetesen még nem làthatnak főleg nem hasi uhval.
Màsodik
Köszi a választ kedves Utolsó,
Én vagyok az 5 mmes :)
És egyben akiknek becsúszott :)))
A gyomorégés teljesen normális,orvosom is mondta,és nekem is van...
Második válaszolónak üzenem, hogy nekem is vannak napok amikor szinte alig érzem, hogy fáj a mellem, máskor meg kiugrik a szemem! Meg általában napközben elviselhetőbb, mint éjszaka (fordulásnál, felkelésnél jojózik a szemem). Úgy tudom, hogy normális ez a fajta "ingadozás".
Mi áprilisban eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó, és májusban már pozit teszteltem. Még mindig nem hiszem el, hogy így egyből.... Jaj, remélem mindenki jó hírekkel jön majd ki az uh-ról!!! :)
Írjatok majd!
Kedves Utolsó!
Szívből gratulálok :))
A leírtak alapján szintén aggódom a kis méreteink miatt...5 mm. Holnap szurkoljatok kérlek,kiderül,hogy nőtt-e...
(Ne haragudjatok,hogy itt aggodalmaskodok)
Szia, köszönjük szépen :) (17-es vagyok, Reni :))
Szerintem ne aggódj, a méretek miatt, azt olvastam, h nagyon változó lehet :) Szurkolok, h minden rendben legyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!