Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

18-as, gratula a babóhoz! Már 5+2 naposan volt pulzálás? De jó! Én ma 5 hetes 5 napos vagyok, hátha mi is örülhetünk majd a kis pulzálásnak! A doki nem mondta neked, hogy kb. mikor foganhatott (ciklusnap?). Gondolom kicsit hamarabb, mint középidő.

Délután megyek dokihoz, hát enyhén szólva izgulok! Bár már ott lennénk! :)

2014. máj. 20. 12:01
 22/189 anonim ***** válasza:

R. vagyok (13/21) Nálatok is vannak ilyen pici görcsök, mintha megakarna jönni? Nem emlékszem, hogy az első terhességemnél lett volna, csak hasszúrka volt.

Tegnap bejelentkeztem a dokibácsihoz, hétfőn tudok menni, addigra 6 hetes lesz a pocak, remélem csupa jókat mond majd. :)

2014. máj. 20. 15:05
 23/189 anonim ***** válasza:

Igen :)

Nekem van...nem sűrűn,de van.

2014. máj. 20. 15:07
 24/189 anonim ***** válasza:

Igen, valami kis nagyon apró pulzálást lehetett látni, de a doki szinte belemászott a monitorba, h ő is lássa :) Megpróbáltuk meghallgatni, de azt mondta, h még nagyon alacsony a frekvenciája (vagy valami ilyesmi)...

Amúgy néha nekem is görcsöl a hasam, az a tipikus mindjárt megjön... :D

2014. máj. 20. 18:41
 25/189 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok :D Azt viszont nem mondta, h mikor foganhatott meg :/ Utolsó mensi szerint már 8 hetesek lennék, de az ultrahang szerint csak holnap leszünk 6, úgyh szerintem később foganhatott, mint gondoltam.

(Reni)

2014. máj. 20. 18:44
 26/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi Reni, hogy válaszoltál!

Tegnap megvolt az ultrahang. Van egy élő embrióm!!!

A papíron ez szerepel: "uterus üregében egy élő embryo, CRL: 2,1 mm" (hatalmas) :). Én is láttam a szívcsőpulzálást!

Ami miatt viszont aggódunk az, hogy a petezsák alatt van egy 12*10 mm-es haematoma. :( A doki azt mondta vagy felszívódik, vagy enyhe pecsételgetés közepette távozik majd. Ha nem lesz erős görcsölés, akkor nincs gond, viszont ha erősen görcsölök akkor azonnal kórház. Kaptam gyógyszert, ami pluszba segít a terhességnek. Kímélő életmódot javasolt, már amennyire lehet egy 2 éves mellett.

Olyan jó volt látni a kis pulzálást, aztán ez a haematoma nagyon megijesztett. Remélem kapszkodik erősen a bébi, és nem hagyja, hogy ez a vérömleny elsodorja. Bár ha alatta van, akkor az szerintem nem jelent olyan rosszat. Ha felette helyezkedne el az gázabb lenne. Szerintetek?

Remélem nektek nem mond majd ilyet a doki!

2014. máj. 21. 08:09
 27/189 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg,alatta van nem lesz gond :)

Az a picike már ott fog maradni egy ideig :))

11kor szurkoljatok kérlek! Nagyon lassan telik az idő,és izgatott vagyok

2014. máj. 21. 08:35
 28/189 anonim ***** válasza:

Jajjj de jó,gratulálok kedves Kérdezö :) A hematoma miatt elhiszem h aggódsz ,de gondolj arra h minden rendben lesz!!! :)

5+5nél már volt szívcsöpulzálás??? Gondolom mekkora most az öröm :)

Vki a kérdezte a görcsöket. Na azok nekem is vannak,derékfájással párosulva. Söt tegnap annyira szúrkált a hasam,alig birtam leülni,elég óvatosan kellett mozognom h ne fájjon!

Én holnap megyek dokihoz, 5+3 vagy 5+4 leszek holnap. Annyira izgulok...

Második

2014. máj. 21. 08:37
 29/189 A kérdező kommentje:

Köszi lányok a nyugtatást!

Drukkolok, hogy nálatok minden rendben legyen!

Én is meglepődtem, hogy már pulzál (főleg, hogy a doki azt mondta, hogy fogantatás után kb. 4 hét, mire látszik uh-on a pulzálás) de láttam, és olyan jó érzés volt! Jaj, hogy mindig van valami, ami miatt izgulhatok! Majdnem 3 hét múlva néz meg újra a doki, és az még olyan messze van! :(

2014. máj. 21. 08:46
 30/189 anonim ***** válasza:

Gratula a picihez :)) Csak-csak ott volt a pulzálás, látod-látod? :) Én nem nagyon értek hozzá, de nagyon remélem, h nem lesz semmi gond a továbbiakban :)

(Reni)

2014. máj. 21. 09:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!