Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/189 A kérdező kommentje:
Köszi, én is nagyon remélem!
2014. máj. 21. 11:55
 32/189 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Meg volt az ultrahang? Minden rendben? Mesélj!

2014. máj. 21. 14:53
 33/189 anonim ***** válasza:

Sajnos nem....nagyon buta volt a doki,kapkodott két szülés közben,megállapította,hogy elment a baba :((

De a papíromon az áll 7 mm a méhnyálkahártyám,a méhem nagyobb,és 5,5 mm felritkulás van benne ... nem értem...el vagyok kenődve,jövő hét szerdán megyek másik orvoshoz,nézzen meg,hátha :(

Bár már nem hiszek benne sajnos

2014. máj. 21. 15:50
 34/189 A kérdező kommentje:

Ó, sajnálom!!! Ez nem jó hír! :(

Mióta próbálkoztok? Gondolom még fiatalok vagytok, ne adjátok fel!

Nekünk is elment az első baba kb. 5-6 hetesen. Ez sajnos gyakran előfordul. De utána a 3. hónapban már pozitívat teszteltem.

Tudom nehéz feldolgozni, de idővel könnyebb lesz. És én úgy álltam hozzá, hogy inkább még így az elején, mint 10-en x hetesen. :(

2014. máj. 21. 19:26
 35/189 anonim ***** válasza:

En most vagyok 6hetes es 4napos.es csak jovoheten megyek dokihoz.

Elso babat varom.Amugy mindenkinek gratulalok a babakhoz :)

2014. máj. 23. 02:06
 36/189 A kérdező kommentje:
Neked is gratulálok a babához!
2014. máj. 23. 07:47
 37/189 anonim ***** válasza:
Koszonom es jo babavarast mindenkinek
2014. máj. 23. 13:32
 38/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Kivel mi újság? Hogy vagytok? Tünetek? Volt valaki ultrahangon?

Nálam kb. 5 napja elkezdődött a reggeli rosszullét. Van amikor egész elviselhető, de ma például olyan rosszul lettem, hogy le kellett feküdjek 5 percre. Aztán ettem pár falatot, és el is múlt. Annyira elgyengülök, remegek, szédülök. Remélem ennél rosszabb nem lesz! A kislányom most beteg, úgyhogy nagyon nincs "időm rosszul lenni"! :)

Két hét múlva néz meg újra a doki, nagyon várom már.

2014. máj. 25. 08:38
 39/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) Nekem folyamatosan hányingerem van, sajnos van, h alig tudok enni, max pár szem kekszet legyűrök... néha megszédülök, de az szerencsére csak ritkán fordul elő :) És nemtudom miért, de egész nap tejet tudnék inni :D

Reni

2014. jún. 3. 10:59
 40/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első vagyok :) akinek elment a baba...hát képzeljétek ezt a meglepő fordulatot...

Röviden annyi,hogy félrediagnosztizált az orvosom,abszolút nem is voltam terhes...VISZONT

Azóta 4 hetes kismama vagyok :))) még csak a tesztjeim pozik,digitális is,rendes is,csak 5. Hetet ha betöltöttem,akkor megyek orvoshoz :)

Remélem Ti jól vagytok!

Puszi :)

2014. jún. 3. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!