13 hetes kismamik hogy vagytok? Vannak még rosszul létek? Mik (hányás, görcs)? Látszik már a pocakotok? Esetleg babaát érezte már valaki? Mekkora most a pici? Meséljetek! Mikor fogtok elkezdeni vásárolni? Neveken gondolkodtok már? Stb.
szia
Csökken a hányinger folyamatosan, a görcsök meg gyakoribbak, nyilallgat is a hasam, és mostanában a derekam is fáj.
Látszani semmi nem látszik még , de van úszógumim...
Nem éreztem még a 20 hétig nem is reménykedem mert első fali a lepény. 12 hetes uh 69mm volt azóta remélem jó sokat nőtt már. 8 hónapig nem akarok vásárolni...
Épp most gondolkodom egy 3d ultrahangon még karácsony előtt, megnyugtatás képen.
Ha fiú akkor Levente ha lány akkor Zille lesz
És nálad mi a helyzet?
Én 12+5 hkm vagyok.
Nálam még gyakori a hányinger,de csak ritkán nyilalgat és görcsöl a hasam. :)
A hasamat én már látom,de mások azt mondják,hogy még nem látszik. Inkább olyan,mintha felhíztam volna néhány kilót.
Babát még én sem éreztem.
A 12 hetes uh 65mm volt a pindurka és 90%,hogy lány.
Vásárolni még nem merek,majd az 5. hónap után.
Ha fiú lesz akkor Benjamin,ha lány akkor Norina.
Szia,
Nekem is van még hányinger, hányni már nem hányok. Görcsölgetni kicsit görcsölgetek, a pocakomat én látom, a párom szerint olyan, mint egy erősebb menstruációnál (én edzettem korábban, erős a hasfalam és nem első baba).
Én már érzem, ahogy vándorol egyik helyről a másikra, ilyenkor megnyugszom, h minden okés.
Vásárolni én áprilisnál hamarabb sztem nem fogok és nevek sincsenek még meg.
Sziaa! Nalam mar elmultak a rosszulletek csak hanyingerem van de az türhető! A hasam nagyon huzodik es nöl! Már egyertelmüen latszik rajtam, hogy kismama vagyok!
2x ereztem a picit, es 100% hogy öt éreztem! :)
Meg megvarom a genetikai vizsgalat eredmenyet ami most lessz 19.en, es utana elkezdek vasarolni :)
Neveken gondolkodtunk mar, ha fiu vagy Alex Zsolt vagy Martin Zsolt (a zsolt csak az apja miatt)! Ès ha kislany amit ugy erzek 90 % az akkor vagy Zoé Alexa vagy Sofia Alexa! :)
13+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!