5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziaaa :)
Én is 5 hetes és 4 napos vagyok :))) én már voltam orvosnál múlt hét csütörtökön. Akkor voltam 5 hetes. Hasi ultrahangot végzett(magánrendelés), 5 mm volt a petezsák,és 3mm az embrió. Nekem most szerdán kell mennem újra ellenőrzésre,uh-ot csinál megint. Mivel korán sikerült orvoshoz mennem,így azt mondta a legelején sűrűbben ellenőrizzük. Gondolom a rizikófaktor miatt,hogy méhen belül van-e stb. Próbálom nem túl aggódni,nagyon várom már,hogy mehessek. Szívhang bízunk benne,hogy már lesz,azt mondta elképzelhető :) Amúgy első babánk :)
Sziasztok!
Én pont ma vagyok 5 hetes,csütörtökön megyek dokihoz :)
Nagyon remélem h minden rendben lesz...habár max petezsákot fog még látni,de legalább megnézi jó helyen van e. Elsö babára várunk...
Hasi uh-n 5 hetesen már látott embriót is???
Amúgy nektek vannak tüneteitek?
Első voltam, de összezavartál kicsit :)
Lehet ,csak petezsákot mondta,és az embriót körülbelülre ,hogy 3 mm lehet?! Nem tudom látod,a petezsákot azt láttam én is,csak egy kis kör alakú valami az ultrahang képen. De most elgondolkodtattál :)
Először is gratulálok nektek a babához! És köszönöm, hogy írtatok!
Nekem az elején (teszt után néhány napig) voltak enyhe görcseim, azt hittem mégis megjön. Ezek elmúltak már, most inkább feszül a hasam, és szurkálásokat érzek néha. A melleim fájnak, feszülnek (oldalt, és alul) főleg este.
Olyan étvágyam van, hogy szerintem már híztam is. Mindent kívánok, és sokat is eszem. Az első terhességemre is ez volt a jellemző, híztam is a végére 18 kilót. Mondjuk a doki azt mondta, hogy elfér rajtam, ne foglalkozzak vele. Most kevesebb súllyal indulok (59kg), és remélem a vége is kevesebb lesz! :)
Még annyi van, hogy eddig éjfélig is tévéztem, most este 9-9:30 legkésőbb már húzom a lóbőrt. A lányommal még a délutáni alváskor is szundítok egyet. Kíváncsi vagyok mi lesz még!
Nálatok milyen tünetek vannak?
Én is gratulálok Nektek :)
Nekem tünetek,gyakori vizelési inger,derékfájás,de csak tompán ,inkább ilyen bizsergés. És olyan ételeket kívánok,amikre eddig ránézni se bírtam :)
Úgy látom, nagyon izgalmas hét elé nézünk!
Mindjárt hívom a dokimat, hogy tud-e akkor holnap fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!