Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/189 anonim ***** válasza:

Hát nálam ez érdekes dolog :D Egyenlőre December 30-ra vagyok kiírva (ezt írta a védőnő a kiskönyvembe), mivel az utolsó menzeszből számolta, viszont a bébi fiatalabb 2 héttel (mert később is fogant,nem középidőben) úgyhogy azt mondta, hogy inkább Január közepe :)

Reni

2014. jún. 10. 20:38
 52/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Mi újság van veletek? Volt valaki mostanában dokinál?

Kedves második, visszaolvastam, és ha minden igaz te ma mentél uh-ra/vagy fogsz menni. Vagy nem jól néztem a dátumot?

Jaj, én már annyira várom a 3-át! Olyan hosszúnak tűnik ez az idő! Pedig majd, ha visszagondolunk, azt fogjuk mondani: milyen gyorsan eltelt! :)

2014. jún. 23. 14:46
 53/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Mi ma voltunk Uh-on :) A bébink 11hét+2napos lenne elvileg, de érdekes mód 12 hetes már :) :D Úgy néz ki, "behozta a lemaradást" :) Leleten szereplő mért adatok:

BPD: 18,3mm CRL: 50,4mm NT: 1,6mm

Veletek mizujs? :)

Reni

2014. jún. 27. 13:40
 54/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Én voltam még a legelső válaszoló,a kacifántos történetemmel...

Ma vagyunk 7+3 hetesek,2 napja volt szívhang ,és 9 mm embrió :)

2014. jún. 27. 15:08
 55/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Örülök a jó híreknek, vigyázzatok magatokra!

Én majd csütörtökön megyek a 12 hetesre (12+0), már nagyon várom. Tüneteim nem igazán vannak, talán csak annyi, hogy hamar elfáradok, és néha fájdogál a mellem, és a hasam. Nálatok vannak még tünetek? Újak?

A hasam elég nagy, kb. mint egy félidős várandósnak! Néha mintha már érezném a babót, ha erősödni fog ez az érzés, akkor tényleg őt éreztem! :)

Majd jelentkezek csütörtökön, remélem jó hírekkel szolgálhatok én is! Kellemes hétvégét mindenkinek!

2014. jún. 28. 11:03
 56/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk a várva várt ultrahangon, és minden rendben van a babával. 12 hét 0 naposan a méretei: CRL: 61 mm, NT: 1,4 mm, BPD: 19 mm, Thorax AP: 19 mm × 18 mm, Femur: 7 mm. Becsült terhességi hét: 12 hét 4 nap. És a szonográfus nő azt mondta, majd még pontosítjuk a nemét a 18 hetesen, de neki lánygyanúsnak tűnik a babó. :)

Egyre többször érzem a mocorgását is, sőt már egyszer a hasamon is látszott a kis mozgása. :)

Nálatok mi újság van? Jól vagytok?

2014. júl. 5. 11:12
 57/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Nemtudom mi van, de nekem 2 hete éjjel-nappal ég a gyomrom. Már megőrülök tőle :( Eddig a tej bejött ha ilyen gond volt, de most már semmit sem használ :S

Elfelejtettem írni, h nekünk is azt mondták, h lányosnak tűnik a pici :) Legközelebb augusztus közepén megyünk UH-ra, remélem akkor kiderül :)

Reni

2014. júl. 13. 22:36
 58/189 anonim ***** válasza:

Nagyon eltűnt mindenki... :)

Reni

2014. aug. 28. 12:26
 59/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni!

Én itt vagyok! Mi újság van veletek? Mi jól vagyunk, minden rendben! Pont ma voltunk a 2. genetikai uh-on, és a csöppség úgy fejlődik, ahogy kell! Ma vagyok 20 hetes (repül az idő, innentől még gyorsabban fog telni), a bébi méretei: BPD: 47 mm, Femur: 33 mm. Más méret nincs a papíron, de a szonográfus nagyon elégedett volt. :) Láttuk a kis ujjacskáit, a belső szerveit, az egész gerincvonalát, mindent. És csak megerősíteni tudta, hogy bizony-bizony valóban kislány! :) Úgyhogy tényleg minden okés, remélem nem is lesz semmi baj!

Lányok, írjatok, ha van itt még valaki! Boldog babavárást továbbra is!

2014. aug. 28. 17:23
 60/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Legelső válaszoló vagyok.

Nekünk fiú lesz a pici :) minden rendben van velünk,tüneteim semmi sincs már,kivéve a növekvő pocakom,és az,hogy érzem mozogni.

Veletek mizujs?

Reni , mi volt az ultrahangon?

Viki

2014. aug. 28. 17:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!