Tavasszal szülő kismamik, hogy vagytok? Mikorra vagytok kiírva? Érzitek már a mocorgást? Megvan már a baba neve? És hogy telik a karácsony?
Meséljetek mindent! :)
Én holnap fogok tesztelni, már nagyon izgulok, remélem összejön! :$
Sziasztok!
En majus elejere vagyok kiirva, nagyon jol vagyok, eddig semmi tunetem nem volt :) Mar tobb hete erzem a mocorgast, annyira jo :)))
Ikreim lesznek, Snezana es Alexander :)
Szurkolok neked, hogy osszejojjon a baba! :)) Boldog Karacsonyt!
Udv, Nati
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! 2 hete késik, kicsit félek, mert 1 éve már jártam ugyanígy, akkor baba is lett, de nem sikerült kihúzni, csak a 10. Hétig :S De nagyon bízom benne!
Nati, de gyönyörű a Snezana név:) Hogyhogy azt választottátok ? :)
Szia! Én május 7-re vagyok kiírva, kisfiú lesz, nevet még nem sikerült választanunk:) Már érzem a mocorgást a 15. hét óta. Első baba egyébként, és elsőre sikerült, sosem gondoltam volna.
Kívánom a legjobbakat! Boldog Karácsonyt!
Koszi :) Parom orosz, igy termeszetesen az orosz nevek kozul valogattunk, es rogton megakadt a szemem a Snezanan :)
Nati voltam
Szia!
Eddig minden rendben. Április 16-ra vagyok kiirva ès elsõ babánk lesz. Igen, èrzem már mozogni, nagyon aktiv. Ma derült ki a baba neme kislàny lesz, Panka Lili. Ma dèlelõtt megfõztem, 2-re jön a baráti csalàd.
Szurkolok! Boldog Karàcsonyt!
Üdv/Ilona
Nagyon bocsi az OFFért, de megzabál a kíváncsiság :)
Nati, ti milyen nyelven beszéltek egymással? És a babák milyen nyelven fognak beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!