Decemberben és főleg Karácsony környékén szülő kismamik! Ti milyen karácsonyi ajándékkal készültök Apának?
Olyasmire gondolok, amit már a Babucival együtt adhatnátok át. /Parfüm, pulóver...stb. kilőve/
Valami kedves, poénos, ötletes dolog??
Nekünk is a Baba lesz a karácsonyi ajándék, ez egyértelmű:-)
Lehet nem jól tettem fel a kérdést, mert én olyan dologra gondoltam amit a Baba adhatna az Apának jelképesen.
Nálatok egyébként mi lesz a különlegesség, érkezik még egy Babuci?
Azért más ötleteit is szívesen fogadom:-))
Valami vicces/aranyos gesztusra gondoltam, pl. Apának nyugtató tea a bébihordozóba téve a fa alá stb. /nálunk ez a poén egyszer már bejött:-)/
Ha valakinek vannak hasonló elképzelései szeretném, ha megosztaná velem.
Drága ajándékot mi sem veszünk, hisz a Babánk lesz az, de azért mégis szeretnék adni neki még valami apróságot, megérdemli:-)
Légyszi ne az írjon aki nem vesz semmit.
Szent Estére vagyunk kiírva és van egy olyan baljós érzésem,hogy drága Abigélünk nem fog sem hamarabb sem később érkezni,úgyhogy kicsit rosszul esik,hogy az első karácsonyunkat nem fogjuk együtt tölteni:(
Én már megvettem az ajándékát,ilyenre,hogy közösen Abigéllel adjuk át nem gondoltam,felesleges is,majd jövőre,meg amúgy is,nekem ez olyan snassz.Én veszek neki ajit,ő is nekem és Abigélt adjuk egymásnak:)Egyébként pókerkészletet kap tőlem,mivel imád játszani:)
Hát ha annyira szeretnél ilyen ajándékot,akkor vegyetek közös rucit,kis és nagyméretben,egyet a babának,egyet a papának,én ilyesmire gondolnék:)
Belekérdzek a kérdésbe,ne haragudj.Szerintetek notebook-ot lehet bevinni a kórházba és webcamozni?Így hátha legalább neten keresztül együtt lehetünk majd esténként?:)
Ada és Abigél:))
Nézd meg ezt!Itt vannak vicces ruhák,esetleg vehetsz egyformát neki,meg a babónak is!
Én láttam már több helyen is poénos feliratú bodykat. Szerintem nagyon taélálóak. Az én férjem pl. meg is jegyezte amikor a fiúnk egy olyat kapott, hogy "Az én anyukám a legszebb a világon", hogy ő is kaphatna olyat, hogy: "Egy cicin osztozunk apával"
:-)
Nem tudom, mennyire jön ez be neked.
Amúgy van egy jó honlap, ahonnan én többször rendeltem. Nem tudom, ilyen jellegű cuccok vannak-e ott, nézz szét!
www.trefagyar.hu
Ilynről írtam. De nem tudom neten lehet-e valahol ilyet beszerezni. Állítólag még a piacon is árulnak ilyeneket.
Köszönöm a tippeket, valami ilyesmikre gondoltam:-)))
Kedves Ada és Abigél, szerintem kórházfüggő a notebook bevitele, de egyébként nem káros a babára az ilyen készülékek sugárzása? Engem még a mobiltelefontól is riogatnak:-)) Gondolom Apa meg nálatok is bent lesz veletek egész nap.
Egyébként valószínűleg már Ti is otthon lesztek Szentestére és akkor együtt ünnepelhet a kis család:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!