Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Decemberben és főleg Karácsony...

Decemberben és főleg Karácsony környékén szülő kismamik! Ti milyen karácsonyi ajándékkal készültök Apának?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, amit már a Babucival együtt adhatnátok át. /Parfüm, pulóver...stb. kilőve/

Valami kedves, poénos, ötletes dolog??

2009. nov. 2. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést szinte én is feltehettem volna :D egy csomószor megfordult a fejemben hogy mit fog a férjem itthon egyedül csinálni karácsonykor... (dec 23-ra vagyok kiirva). Én valami pici apróságot veszek neki és ha hazajöttünk akkor adom oda neki. De persze az ajándék a kislányunk lesz. Megbeszéltük a rokonsággal hogy nekünk ne vegyenek semmit karácsonyra, csak a babának ha szeretnéenk, mert nekünk se lesz se időnk, se pénzünk - valószínüleg - mindenkinek ajándékot venni. elég nagy a rokonságunk, pedig csak a nagyszülőkig + barátokig ajándékozunk.

üdv 33heteske

2009. nov. 4. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:

sziasztok

egy egyszerű tempera lenyomatot szeretnék készíteni a baba lábacskáiról és kezeiről, melyet egy képkeretező pár száz forintért bekeretez, üvegez és apa ezt kapja karácsonyra, melyet aztán ki tehetünk a falra

39 h kismama

2009. nov. 15. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!