31-33 hetes kismamik hogy vagytok? Mikor kezditek kimosni a babaruhákat és összeállitani a kòrhâzi csomagot? Kisfiú? Kislány? Név? Hanyadik baba lesz?
Igaz en mar 36.hetes vagyok de gondoltam leirom mi hogyan csinaltuk.
.hettol aprankent mindent megvettunk.
31.heten kimostam/vasaltam a kisruhakat es az agynemuhuzatot..pledeket, pelusokat. Butorokat attoroltem (de meg egyszer minimum atkell)
Agynemut meg nem tettem a kisagyba...azt majd nagyon a vegen,pedig mar nagyon nagyon jo lenne latni egybe mindent :-)
A korhazi csomagom mar felidobe bepakoltam (ha barmi baj tortent volna a parom nem tudta volna osszerakni normalisan, igy nyugodtabb voltam/vagyok :-) )
Nagyon orulok, hogy mar minden rendben van es akar mar most is johet a pici.
Kislany lesz, elso baba.A nevekkel meg mindig hadilabon allunk. (A boseg zavara)
30.hettol a joslofajasok neha ijesztoek.A kilok szaladnak felfele es a hatam beszakad..odalent meg nagyon nyilal :-S :-))
Egyre nehezebb, de megeri :-)
Kellemes babavarast :-)
Utolso vagyok.
12.hettol kezdtunk vasarolgatni :-) csak lemaradt.
Te hogy allsz?
Sziasztok!
Mi 32 hetesek vagyunk, első baba, kislány, Fanni lesz a neve.
Én már szép lassan elkezdtem a babaruhákat mosni-vasalni, a kórházi csomaghoz épp a tegnap vettük meg, ami még hiányzott.
Már csak pár apróság van hátra, de a napokban azt is megvesszük, nem akarok már a karácsonyi forgatagban vásárolgatni, mert az emberek nem figyelnek, lökdösődnek, tolakszanak, és nem akarom, hogy megüssék a pocim.
Még a két ünnep közt majd végigtörlök minden bútort stb.
A kiságyat pedig (babonából) én látni sem akarom, azt majd akkor rakja össze apa, ha már a kórházban vagyunk :) Ágyneműk persze mosva-vasalva, és majd a leendő keresztszülők jönnek apának segíteni, hogy rendesen le legyen mosva a kiságy, ágynemű szépen felhúzva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!