Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-33 hetes kismamik hogy...

31-33 hetes kismamik hogy vagytok? Mikor kezditek kimosni a babaruhákat és összeállitani a kòrhâzi csomagot? Kisfiú? Kislány? Név? Hanyadik baba lesz?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 31 hetes vagyok. Már szinte minden megvan a picinek. Szerencsére semmi sem kellett vennünk, mert mindent kaptunk barátoktól, ismerősöktől. A kórházi csomagot ,még nem állítottam össze, majd január elején, és szintén a mosást is akkor fogom megcsinálni. Egyenlőre jól vagyok, báj nagyon fájnak a térdeim, és néha úgy érzem mikor sétálok, hogy kiszakad belőlem a gyerek. :) Ezen kívül semmilyen panaszom sincsen. Első baba lesz, kislány, és február 9-re várjuk.
2013. dec. 4. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Szinte azt tudom le írni mint az első csak nekem az összes össze eresztésem fáj nem csak a térdem. Kisfiú lesz a 4. baba. Nálam sem kell semmit venni néhány apróságon kívül,ruhák majd januárban lesznek mosva az én csomagom még a holdba. Február 10-re vagyok ki írva.
2013. dec. 4. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
32.hétben vagyok.Elsö baba és kisfiu lesz:)Pár dolog még hiányzik azt Vasárnap megvesszük.Jövöhéten elkezdem mosni-vasalni a baba ruhákat,Karira kész szeretnék vele lenni.A derekam és a lábam nagyon fáj ugyhogy már minden csak "csiga" módjára megy :D Te hogy vagy kedves kérdezö?
2013. dec. 4. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz en mar 36.hetes vagyok de gondoltam leirom mi hogyan csinaltuk.

.hettol aprankent mindent megvettunk.

31.heten kimostam/vasaltam a kisruhakat es az agynemuhuzatot..pledeket, pelusokat. Butorokat attoroltem (de meg egyszer minimum atkell)

Agynemut meg nem tettem a kisagyba...azt majd nagyon a vegen,pedig mar nagyon nagyon jo lenne latni egybe mindent :-)

A korhazi csomagom mar felidobe bepakoltam (ha barmi baj tortent volna a parom nem tudta volna osszerakni normalisan, igy nyugodtabb voltam/vagyok :-) )

Nagyon orulok, hogy mar minden rendben van es akar mar most is johet a pici.

Kislany lesz, elso baba.A nevekkel meg mindig hadilabon allunk. (A boseg zavara)

30.hettol a joslofajasok neha ijesztoek.A kilok szaladnak felfele es a hatam beszakad..odalent meg nagyon nyilal :-S :-))

Egyre nehezebb, de megeri :-)

Kellemes babavarast :-)

2013. dec. 4. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

12.hettol kezdtunk vasarolgatni :-) csak lemaradt.

Te hogy allsz?

2013. dec. 4. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm hogy irtatok. Nekem 2. Babám lesz ès kislány. Van már egy 14 hónapos kisfiam. Hát vele megállás nincs :) minden megvan már. Jövöhêten rakom össze a kórházi táskát ebböl pár apròság még hiányzik. Azutàni héten baba rucit mosok vasalok. Karácsonyra én is kèsz szeretnék lenni.
2013. dec. 4. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi 32 hetesek vagyunk, első baba, kislány, Fanni lesz a neve.

Én már szép lassan elkezdtem a babaruhákat mosni-vasalni, a kórházi csomaghoz épp a tegnap vettük meg, ami még hiányzott.

Már csak pár apróság van hátra, de a napokban azt is megvesszük, nem akarok már a karácsonyi forgatagban vásárolgatni, mert az emberek nem figyelnek, lökdösődnek, tolakszanak, és nem akarom, hogy megüssék a pocim.

Még a két ünnep közt majd végigtörlök minden bútort stb.

A kiságyat pedig (babonából) én látni sem akarom, azt majd akkor rakja össze apa, ha már a kórházban vagyunk :) Ágyneműk persze mosva-vasalva, és majd a leendő keresztszülők jönnek apának segíteni, hogy rendesen le legyen mosva a kiságy, ágynemű szépen felhúzva...

2013. dec. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!