Mikor lesz ebből baba?
Figyelt kérdés
2napja nagyon nyűgös vagyok állandóan aludnék nem tudok magammal mit kezdeni baba nem nagyon mozog enyhe jóslók vannak,hüvelybe szurkálás is szokott lenni kb 2hete ja és derékfájdalom szerintetek mikor lesz ebből babóca?2013. dec. 3. 10:58
1/23 A kérdező kommentje:
Kéz láb vizesedés lemaradt
2013. dec. 3. 11:00
2/23 anonim válasza:
azt nem írtad hány hetes kismama vagy :)
3/23 A kérdező kommentje:
37hetes de azt mondták hogy bármikor megszülethet
2013. dec. 3. 12:35
4/23 anonim válasza:
Lehet hogy ettől az ingadozó időjárástól van ez a hangulatváltozás. Ennyi idősen végülis már gyakorlatilag bármikor megindulhat a szülés. De nekem már szülés előtt hetekkel is vizesedett mindenem:)
5/23 A kérdező kommentje:
Van valamilyen konkrétabb előjele ami arra utal hogy pár nap és meglesz?
2013. dec. 3. 13:30
6/23 anonim válasza:
hát van akinél jelentkezik van akinél nem. én azt vettem észre, hogy óránként jön egy menstruációs fájás. éjjel kezdődött és másnap este hirtelen 1 órából 8 percesre váltott.
ami még volt, hogy 1 kgot esett a súlyom. már a fájások alatt jöttek nálam az olyan tünetek, mint hasmenés, nyákdugó stb...
sajnos biztatóbbat nem tudok mondani, de érezni fogod, hogy ez már az!sikeres, könnyű szülést!!
7/23 A kérdező kommentje:
Na majd meglátjuk mikor szeretne kibujni :) Köszönöm:)
2013. dec. 3. 13:50
8/23 anonim válasza:
Én is 37 hetes vagyok, az alvás nekem is egyre nehezebben megy, meg lenn az ágyéknál fáj sokszor, a vődőn azt mondta, hogy az már jóslófájás.. Én is szeretnék már babázni! :-)Kitartást és könnyű szülést neked! :-) Hol fogsz szülni?
10/23 A kérdező kommentje:
a Kenézybe fogok és te? jóslófájás már nagyon régóta tart egyre sűrűbben de most kb 2napja nagyon erősen szurkál a hüvelyembe és 4napja alig alszok este állandóan felkelek olyan hajnal 2-4 mikor hogy és vissza se tudok aludni ettől egész nap iszonyatos fáradtság van rajtam ma pl már menni se birtam:/
2013. dec. 5. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!