Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz ebből baba?

Mikor lesz ebből baba?

Figyelt kérdés
2napja nagyon nyűgös vagyok állandóan aludnék nem tudok magammal mit kezdeni baba nem nagyon mozog enyhe jóslók vannak,hüvelybe szurkálás is szokott lenni kb 2hete ja és derékfájdalom szerintetek mikor lesz ebből babóca?

2013. dec. 3. 10:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szegény.. én veszprémben fogok, az energiám nekem is egyre kevesebb, de már nagyon várjuk a picit! :-)
2013. dec. 5. 15:42
 12/23 A kérdező kommentje:
az elég messze van ide:D na igen meg hát a türelmetlenség már minden kész minden bepakolva már tényleg csak a baba hiányzik. Lehet azért nem bujik ki mert annyira várjuk:D
2013. dec. 5. 15:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez lehet.. Ráadásul képzeld nekem meghozták a kedvemet, mert a 36 hetes ultrahangon mondták az előttem levő kismamának (ő is 36 hetesre jött akkor), hogy már nem mehet haza, estére valószínűleg már babázhat! :-) Sőt egyik este már azt álmodtam, hogy megszültem, de annyira pozitív szülésélmény volt, hoyg remélem a valóságban is ilyen lesz.. Amúgy nem tudom, valójában milyen, mert első babóka lesz..:-)
2013. dec. 5. 20:31
 14/23 A kérdező kommentje:
De jó neki :) én is voltam a héten nst-n (de minden rendben volt) de volt ott egy kismami és mondta a nővér a férjének hogy apuka megyünk szülni :) már én is ugy szeretnék menni mert babával minden rendben nem lenne baj ha kibujna se szóval már nagyon várom de semmi
2013. dec. 6. 14:01
 15/23 A kérdező kommentje:
ja és itt is első baba:)
2013. dec. 6. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor reméljük, hamarosan megszülünk! :D
2013. dec. 7. 10:36
 17/23 A kérdező kommentje:

így van:) most elkezdett dagadni az arcom a szám

olyan mint Angelina Jolienak :D hát nagyon remélem hogy már tényleg nincs sok mert most meg hányinger is befigyel aludni egyáltalán nem tudok így már nehéz:/ te hogy birod még?

2013. dec. 7. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát az utolsó 1-2 napban én is elkezdtem még jobban vizesedni.. Bementem a munkahelyemre a szabikat aláíírni még előző hónapról és az egyik nőci azt mondta nekem, hogy annyira fel van vizesedve az arcom, hogy szerinte kb 1 hetem van..:D Hányingerem az nincs, viszont kevésbé vagyok éhes és kevesebbet eszem és valahogy az édességet sem kívánom annyira..
2013. dec. 7. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Viszont az alvás az nálam is egyre nehezebb, sokára alszom el, sokat forgolódok mire sikerül, ha meg felkelek éjszaka, akkor is nagyon nehezen tudok visszaludni. De alapból is fáradékonyabb vagyok, délután szoktam pihengetni..:-) De ettől függetlenül azért próbálom hasznossá tenni magam, alapból se vagyok az az egyhelyben ülős típus.. Úgyhogy a saját kis tempómban csinálgatom a házimunkát meg főzök.. (Ez kb úgy szokott kinézni, hogy pl megcsinálom a mosogatás és pihenek fél órát és ha érzem az erőt akkor folytatom valamivel..:D)
2013. dec. 7. 14:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Na igen a takaritás pakolgatás az nálam is valahogy igy néz ki:D most lépcsőzgetek hátha segitene egy kicsit ha kiakar bujni akkor erre kifog ha nem akkor mindegy mit csinálok ugysem fog:)
2013. dec. 7. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!