5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok :)
Ígértem jelentkezem az ultrahang képpel :)
Hát ezt az 1 képet sikerült elkapni a drágáról,mert azonnal elfordult,és akármit próbáltunk hátat fordított nekünk :) nem volt tegnap elemében,de sebaj,majd 4 hét múlva :)
LÉnyeg,hogy jól van, és már fejfekvésű :)
Veletek mizujs???
Viki
Szia Viki! Nagyon aranyos a kis Balázs :) Mi majd 2 hét múlva szerdán megyünk SZTK-s UH-ra, remélem addigra már a mi törpénk is befordul lefelé, mert legutóbb faros volt még :)
Reni
Na várom a fejleményeket :)
Én holnap megyek terheléses vizsgálatra,gondolkodtam rajta be vállaljam-e holnap,mert sajnos egyedül kell menjek,nem tud senki sem elkísérni,s ráadásul kocsival kell mennem,mert falun lakunk...hát remélem átvészelem valahogy,és nem leszek rosszul az autóban...
Viki
Sziasztok!
Viki, nagyon édes a kicsi fiad!!! És ahogy írtad, a legfontosabb, hogy minden rendben!
Holnap csak lassan, óvatosan indulj útnak, és ha bármi apró dolog nem okés inkább azonnal állj meg. Vigyázz magatokra!
Én majd csak november 13-án megyek legközelebb uh-ra, addig meg marad a pocaknézegetés. :)
A kicsi lány nálunk már a múltkor is fejvégű fekvésben, volt, amit érzek is (néha nagyon nyomja a szeméremcsontomat). Mondtam is a dokimnak, hogy eléggé érzem a kis fejét, aztán megfogta, úgy a hasamon keresztül, és mondta, hogy nyugi mert teljesen ki lehet mozdítani, nincs az még beékelődve. Kicsit furcsa, hogy ilyeneket megcsinálnak, mi meg alig merünk hozzáérni! :)
Mondjuk az is lehet, hogy azóta már másképpen fekszik, ilyenkor azért még forognak ők, ha már nem is annyira intenzíven. De remélem fejvégű fekvésben marad, nem szeretnék már meg emiatt császárt. Jó lenne, ha természetes úton tudnám világra hozni! :)
Jó pihenést, és szép napot nektek!
Sziasztok:)
Túl estem ma a terhelésen, 4,9 az éhgyomri,és 5,5 a terhelt :)
Viki
Szia Viki!
Örülök, hogy túl vagy rajta, és a jó eredménynek is!
:)
Ti hogy vagytok??? Fájdalmaitok vannak ilyen derék,hát stb.?
Nekem egy pár napja,ha éjjel felkelek pisilni,nagyon fáj a forgóm,és a derekam,alig tudok kivánszorogni a wcig meg vissza :) Reggelre mintha elvágták volna,semmi bajom.
Orvoshoz,ultrahangra mikor mentek?
Vettetek már valamit a kórházi csomagba?
Viki
Sziasztok! :)
Viki szuper, hogy neked is jók lettek a cukorterheléses eredményeid! :)
A derekam néha nekem is szokott fájni, olyan mintha ki kellene "roppantani"... van amikor így roppan egy minimálisat vagy nem tudom és utána már nem is fáj. Viszont néhány napja (hülyén hangzik) de olyan mintha "ott lent" fájna a csontom. Ti is éreztetek már ilyet? Lehet, hogy már kezd befelé fordulni a baba vagy csak a gyarapodó kis súlyát érzem? :)
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyre többször érzem a kicsit csuklani. Eddig nem nagyon tudtam megkülönböztetni a ritmusos rúgásoktól, de most már igen :) Tiszta aranyos :) :D
Jövő hét csütörtökön megyek Uh-ra, majd jelentkezem ;) :)
Én is érzem csuklani,minden nap ,rendszeresen :) Tényleg nagyon aranyos...csak sokszor sajnálom mikor alig akar elmúlni Neki,és csak csuklik és csuklik...olyankor mindig kicsit mozgok, és odateszem a kezem a pocakomra, szép lassan elmúlik aztán :)
Fent pedig már sokszor a bordáimat rugdossa komolyan,az kicsit kellemetlen, meg nekem szokott elég gyakran odalent kaparászni...nem tudom pontosan mit csinál,de kb. olyan érzés mintha a kijáratot keresné :D
Nektek is vannak ilyen megnyílvánulásaik? :)
Viki
Viki hát én most olyan jót kacagtam :) "mintha a kijáratot keresné..." :D :) Nekem is előszeretettel boxolja a bordáim, de mindig csak jobb oldalt :) Amúgy a csuklás van, hogy nálunk is elég sokáig tart, akkor én is kézrátétellel gyógyítok ;)
Reni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!