Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
 151/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam megint nst-n, és még mindig semmi méhtevékenység. A baba jól érzi magát odabent. 14-re kaptam egy újabb nst időpontot. Azt mondta a dokim, ha az is ilyen nyugis lesz, másnap megnézi a magzatvizet, addig nem "piszkál". Egyre jobban tűkön ül már mindenki a családban, mindenki várja már nagyon a kisasszonyt.

Én meg még egy vizsgát meghagytam szülés utánra (27-re), de egyre inkább azon gondolkozom, hogy ha így haladunk meg kellene próbáljam még szülés előtt. Jaj, azt hittem ilyenkor már babázom.

Mindenkinek szorítok, most már bármikor babázhatunk! :)

2015. jan. 7. 19:36
 152/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálatok továbbra is 2 in 1 felállás van??? :)

Nálunk igen hálisten, szerdán tudok meg többet, pontosabban ,akkor eldől nagyjából merre változott a dolog,szükség lesz-e császárra...

Viki

2015. jan. 11. 12:01
 153/189 A kérdező kommentje:

Viki!

Nem lesz semmi baj, ha meg is császároznak, fogd fel úgy, hogy az a legjobb nektek! Nem a legjobb élmény császárral szülni, de a lényeg az, hogy egészséges legyen a kisbabád, és te is! Kitartás!!!

Én még 2in1! Keményedéseket leszámítva, semmi más nincs! Azt hittük a melegfront majd előcsalogatja, de eddig ez is hatástalannak tűnik. Úgy hogy várunk! :)

Reni! Veletek mi újság???

2015. jan. 11. 12:29
 154/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is még egyben vagyunk :) Holnapra vagyok kiírva, de eddig semmi jele, h ki szeretne bújni :D A front egyedül csak engem visel meg... :) Ha nem jön holnap sem, akkor kedden megyek OTT-re, és utána beszéljük meg a dokimmal, h mi legyen a továbbiakban, mikor feküdjek be stb. De nagyon jó lenne ha holnap megindulna magától, mert már elég nehezen tudok menni a csontfájdalomtól :)

Kitartást csajok, lassan célba érünk ;) :)

Reni

2015. jan. 11. 15:08
 155/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! :)

Meséljetek ha tudtok....van egy olyan érzésem Ti már babáztok :P

Viki

2015. jan. 19. 12:39
 156/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Jó a megérzésed Viki, én már babázok :)

13-án megszülettünk 2550 grammal és 46 centivel :) Igen kis picurka de annál gyönyörűbb lányka :)

13-án kellett mennem OTT-re mint ahogy írtam is, de sajna rossz lett az eredmény, a pici pulzusa folyton lassult, úgyh 2 óra múlva már a műtőben voltam és megcsászároztak. Nem volt egyszerű történet, de minden fájdalmat megért ez a kis törpicúr :)

Reni

2015. jan. 20. 14:45
 157/189 anonim ***** válasza:

Jajj Reni szívből gratulálok Nektek :))))))

Milyen hihetetlen,mióta beszélünk,és várunk rájuk,és Neked már ott van :)

Képet kérek ám a kis hercegnőről :))))

Anett, Nálatok is jó volt a megérzésem?:)

Puszi mindenkinek!

jó babázást!

Viki

2015. jan. 20. 18:30
 158/189 anonim ***** válasza:

Íme az én kis virágszálam, még a kórházban :)

[link]

Reni

2015. jan. 21. 08:46
 159/189 anonim ***** válasza:

Jajj Istenem Reni,de gyönyörű :)))

Nagyon szép kislány tényleg,olyan kis formás,békés :)

Gratulálok még1 x!!!

Anett ,szerintem már Te is jócskán babázól , lefoglal a bébi,azért nem vagy itt :)

Remélem minden rendben van Veletek is!

Úgy látszik már csak nekem van időm itt csacsogni, bár ne lenne már nekem sem ;)

Puszi mindegyikőtöknek!

Viki

2015. jan. 21. 12:24
 160/189 anonim ***** válasza:

Köszi Viki :) Totál beleszerelmesedtünk a kis lady-be, az apjával :) Tényleg úgy van ahogy mondtátok, oda meg vissza van érte :)

Lassan neked is itt az idő, pikk pakk baba lesz a te kezedben is ;)

Reni

2015. jan. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!