Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
 161/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Bizony már én is babázom! 16-án 1:42 perckor megszületett Alíz, 3570 grammal, és 51 centivel. A végén nálunk sem ment minden simán, sajnos ismét császár lett. :( Majd valahogy feldolgozom, a lényeg, hogy egészséges!

Viki, neked sok erőt kívánok! Nemsokára te is babázol!

Reni neked pedig gratulálok a csöppséghez! Majd kint megnő, Nóri lányom sem volt sokkal nagyobb születésekor, most meg mindenki minimum fél évvel idősebbnek gondolja, olyan nagy csajszi lett belőle!

És íme Alíz!

[link]

2015. jan. 27. 18:24
 162/189 anonim ***** válasza:

Anett... Istenem, annyira de cuki csajszi már most :) Gratulálok :)

Amúgy most már én sem aggódom, hogy ilyen kis pöttöm lett a lánykám. Sőt :) Szinte imádom benne, hogy ilyen kis pirinyó :) :D Pénteken méreckedtünk a gyerekorvosnál, már 2720 a súlya, szépen gyarapszik :)

Viki, neked pedig kitartás így a végére ;)

Reni

2015. jan. 28. 22:06
 163/189 A kérdező kommentje:

Köszi Reni! Meglátod olyan gyorsan fog hízni, hogy 3 hónaposan már duplázni fogja a születési súlyát. :)

Jó babázást kívánok neked!

Viki, neked pedig hajrá!!!

2015. jan. 29. 14:37
 164/189 A kérdező kommentje:

Szia Viki!

Mi újság? Babázol már? Írj, ha megszületett a babád!

Reni!

Veletek minden rendben? Jól vagytok?

Nekünk semmi sem jön össze! Kezdve azzal, hogy csak császár lett a vége, utána Alíz légzése miatt aggódtunk, majd szétnyílt a sebem, újra kellett varrni, és most meg Alíz köldöke gyulladt be. Eddig nem volt időm beszámolni erről a sok gondról, de remélhetőleg más probléma nem lesz már!

Tényleg az egészség a legfontosabb!!!

2015. febr. 4. 19:42
 165/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk minden rendben, szépen hízunk. Legutóbb (kedden) már 3200 volt a súlyunk :) Anett igazad volt, úgy hízik, h öröm nézni :) Egészségügyi probléma nincsen szerencsére, csak hasfájósak vagyunk, de szerencsére nem vészes a dolog :)

Éjszaka elég jól alszunk általában 2x kelünk csak és ha ügyesek vagyunk akkor még délután is tudunk egy jót aludni együtt. (Ő most is alszik...) :) Hihetetlen, h nemsokára 1 hónapos lesz... nagyon gyorsan megy az idő :)

Anett, amúgy a császárnak én sem örültem.. meg is szenvedtem rendesen. Nem jól bökték a gerincem, rengeteg vért vesztettem, utána 4 napig fel se tudtam kelni úgy fájt a fejem (második nap újra bökték a gerincem, h elmúljon a fejfájásom de naná, h nem múlt) plusz 160 volt a vérnyomásom (alapból 90 körül mozog), úgyh csak az 5. napon engedtek haza minket, de még itthon is 2 napig nem tudtam felkelni. De túléltem, és ha kellene, ezért a kicsi lányért bármikor újra szenvednék :)

Viki informálj minket mindenképp, hogy megérkezett e már a kis Balázs :)

Reni

2015. febr. 8. 16:04
 166/189 A kérdező kommentje:

Reni!

Örülök, hogy jól vagytok! Alíz is szépen hízik, tegnap pucin 4130 gramm volt, megnéztem 2 hét alatt 480 grammot hízott! :) Szerencsére legalább a szoptatás megy!

Neki is fájdogál néha a pocija, de nem mondanám hasfájósnak. Jó lenne, ha elkerülné ez a dolog!

Viki!

Írj, hogy mi van veletek!!!

2015. febr. 8. 16:12
 167/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok :)

Balázs február 11.én 13:04 perckor 2990 gr. 49 cm-rel megszületett :)

A szülésem hüvelyi volt, de sajnos vákuumozni kellett,megszenvedtük mindketten, nagyon kemény menet volt, de túl vagyunk rajta, egészségesen :)

[link]

2015. febr. 19. 11:15
 168/189 A kérdező kommentje:

Gratulálok Viki!!!

Nagyon édes a kisfiad! Az a lényeg, hogy mindketten jól vagytok! Jó egészséget kívánok nektek!

Csajok, majd néha azért jelentkezzetek mi újság van veletek! Én írok majd mindenképpen!

Mi is jól vagyunk mostmár! (Kopp-kopp)

Az 1 hónapos státuszon 4490 gramm, és 55 centi volt, szóval szépen fejlődik. Szerencsére van tejcsi bőven, még a fagyasztóba is teszek most már. Nem egyszerű az élet két gyerkőccel itthon, de hát senki nem mondta, hogy az lesz! Igyekszek belerázódni! :)

Mindenkinek örömteli pillanatokat kívánok a kisbabákkal, és majd írjatok!!!

2015. febr. 20. 11:32
 169/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Viki, gratulálok :) Nagyon édes, gyönyörű szemei vannak a fiadnak :)

Mi is szépen növekedünk az 1 hónapos vizsgálaton 3650 grammal és 50 centivel végeztünk :) Nagyon jó étvágya van a kisasszonynak, szerencsére az alvókájával sincs nagy gond, általában hajnali 1-2 és 5-6 körül kel csak fel :) Voltunk ortopédián is a múlt héten, csípőficam vizsgálaton, szerencsére minden rendben van, de a biztonság kedvéért jövő héten elmegyünk egy uh vizsgálatra is (én is, anyukám is, párom nővére is csípőficamos volt).

Velem is minden rendben volt a 6 hetes kontrollon, a heg is szépen gyógyul a pocakomon, és a kilók is szépen vándorolnak lefelé :)

Remélem ti is olyan boldogan babáztok mint én :))

Reni

2015. márc. 2. 20:57
 170/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Hogy vagytok? Milyen az élet kicsi babával?

Mi jól vagyunk. Alíz köldöke is egyre szebb, bár még lápisszal heti 1 alkalommal kezelik. Letudtunk minden vizsgálatot, és mind a ketten rendben vagyunk. Sokat nőtt, nem győzöm előszedni a nagyobb ruhákat rá. Már több mint 5 kiló, és 58 centi. Nő mint a gomba! Szerencsére most van elég tejem, és ő is jobban szopizik, mint annó a nagyobb lànyom. Neki már az elejétől kellett tápszerrel pótolni.

Alíz egyre többet van fent napközben, mindent figyel, visszamosolyog, és már a hangját is felfedezte. Édes ahogy "beszélget". Voltunk többször sétálni, de sajnos a sapit, és az overált nem igazán szereti. Mindig sír, amikor öltöztetem. Az éjszakák egyre jobbak, 3 napja azt mondhatom, hogy átaludja az éjszakát. Este 8-kor eszik, 1/2 8-kor már alszik,és olyan 3-ig nem is ébred fel. Utána már csak 6 körül kel enni. Viszont a nagyobbik felkel éjfél körül, és csak úgy alszik vissza, ha ottmaradok vele. Úgyhogy ez még nem az igazi! Lehet, hogy lassan egy szobába teszem őket, hátha akkor nem fog felébredni.

Nálatok hogy telnek a napok? Miket szoktatok csinálni? Hogy altatjátok a kicsit? Hányszor kelnek fel éjszaka? Ha van kedvetek, időtök írjatok!

2015. márc. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!