Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik! Hogy...

5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?

Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 4 napos terhes, és valószínű holnap eljutok a dokihoz. Szerintetek, lesz már szívcső pulzálás? Kb. ápr.24-e körül lehetett ovulációm. 2. baba.

#5 hetes #6 hetes #szívhang #5 hetes 4 napos
2014. máj. 19. 10:21
 171/189 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy 1/2 8-at írtam. Az 1/2 9 akart lenni. :)
2015. márc. 13. 11:08
 172/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

velünk is minden rendben,ez az anyaság egy csoda :)

Szépen növekedik az én kicsiny fiam,már 3850 gr. egy hónap alatt majd ' egy kg-t felszedett :)

Sajnos tápszeres,mert nincsen tejem,pedig tudna szopizni...dehát ez van, felnő így is,mint anyukája és apukája /mi is tápszeresek voltunk/.

Max ami lejön egy etetésnél az ilyen 10 ml,de az én éhenkórász kisfiamnak 125 alatt lehetetlen adni,mert üvölt amíg nem kapja meg :)

Amúgy áldott jó baba ,egy rossz szavunk nem lehet rá,ha megkapja az eszit,máris alszik,úgy kell kikönyörögni nála ha játszadozni akarunk vele :) éjjel is felkel enni 3 - 4 óránként,de amint megkapja a büfinél már be is alszik,és azzal a lendülettel akárhova lerakhatom mert azonnal alszik :)

majd jelezzetek továbbra is,hogy mi a helyzet Veletek :)

Viki

2015. márc. 13. 14:40
 173/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok :)

Nálunk is minden rendben :) Ma voltunk dokinál, 4430 gramm és 54 centire nőtt a csajszim, oltást is kaptunk és alig sírtunk egy picikét :)

Mondhatni nagyon jó kislány, nem az a "hisztis" fajta :D Napközben ő is egyre többet van ébren, úgy mosolyog mint a töklámpás és folyton gügyörészik, meg tudnám zabálni :D Az éjszakák nem vészesek, 7óra körül elalszik (szopi után mellkasomon, de van h már cicin is, aztán fél óra szeretgetés után megy a kiságyba), utána 1-2 körül kel aztán meg 6 felé :)

Sétálni szinte minden nap megyünk, ha az időjárás engedi. Amíg mi sétálunk addig ő szépre alussza magát :) :D

Reni

2015. márc. 17. 20:15
 174/189 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mi is tegnap voltunk oltáson. Alízkám ordított mint a sakál a szuriknál. Szegénykémet úgy sajnáltam,ilyen fájdalmat még nem élt át. :( Kicsit aluszékonyabb lett, és enyhén melegnek éreztem éjszaka. Valamint most borogatom a szurik helyét,mert bepirosodtak. Remélem ennyivel megússzuk a dolgot. Reni,nàlatok volt valami gond oltás utàn? Milyen sokat nőtt már a kislányod! Gyorsan utólérik a nagyobb súllyal született babákat. Nóri is az első hónapokban minimum 1 kilókat hízott. Aztán azért lelassult ez a nagy gyarapodás.

Viki,ti is jól vagytok? Összehangolódtatok már?

2015. márc. 18. 08:17
 175/189 anonim ***** válasza:

Halihó :)

Nálunk semmi gond nem volt szerencsére az oltás után. :) De azért 5 percenként meglestem a kis lábát és a hőjét is megmértem a biztonság kedvéért :D Ma volt a védőnő is megnézni a szurik helyét, de ő is azt mondta, h minden rendben :)

Reni

2015. márc. 19. 20:02
 176/189 anonim válasza:
sziasztok :) végigolvastam a történeteket és mindenkinek gratulálok a babához :) Anett én most vagyok ugyanott amikor te ezt kiirtad. Ma megyek UH-ra de nagyon félek mert januárban az első uh-n elhalt az embrio :'( így nagyon félek bemenni is. de muszály. 5+5 vagyok remélem.már látunk valamit :) remélem itt vagytok még :) bár a babák mellett nem hiszem hogy sok időtök van. szép napot
2015. máj. 26. 06:07
 177/189 A kérdező kommentje:

Szia! Én még vissza nézek néha,de olyan hihetetlen,hogy milyen gyorsan eltelt. Már 4 hónapos is elmúlt a kicsi babám. Minden rendben van vele,szépen fejlődik.

Nálad remélem minden rendben volt a vizsgálaton!!! Most megyek,ennyi időm volt. Majd ìrj,hogy mit mondott a doki!

2015. máj. 27. 13:59
 178/189 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Na most én is vissza kukkantottam :)

Ez a babázás olyan csodálatos dolog, amiről eddig álmodni se tudtam :)

Legutóbb a kishölgy 5900 gramm és 58 cm volt, most kedden megyünk ismét méreckedni. Szépen fejlődik, forog hasról hátra és vissza, rengeteget gügyörészik :)

Sajnos már nem elég a tejem, ezért már bébiételeket is eszünk + amit összekutyulok neki :) Nagyon cuki, amikor felteszem az előkét rá, már vigyorog és tudja, h kaja jön :D

Csípőjével hál'istennek minden rendben, voltunk fejlődés neurológián is ellenőrzésen, ott is megnyugodtunk, h egészséges, mint a makk :)

Nálatok miújság? :)

Reni

2015. jún. 5. 22:55
 179/189 A kérdező kommentje:

Szia Reni! Örülök,hogy írtál és hogy minden rendben veletek! Mi is jól vagyunk. Rohan az idő! A nagylányom szeptemberben kezdi az ovit,szerencsére nappalra majdnem teljesen szobatiszta lett egyik napról a másikra. Sajnos a kaki nem megy még a vécébe. :( De jól alakul a dolog,szerintem nem lesz gond ovikezdésre!

A kicsi szépen fejlődik,folytos mosolyog,és mindent úgy meg tud nézni,vizsgálni,mintha beszámolót akarna majd tartani arról,hogy mit látott. Még csak szopizik,ha továbbra is lesz elég tejem 6 hónapos koráig nem is akarok neki mást adni. 4 hónaposan 6,2 kg és 64 cm volt. Már ő is fordul hátról hasra meg vissza is,igaz ha hasra fordul a kezét segíteni kell kivenni maga alól. :) Imádják egymást!!!

Viki,ha erre jársz írj,hogy mi újság veletek!

2015. jún. 6. 14:41
 180/189 A kérdező kommentje:
Lányok! Nem vagytok már itt???
2015. aug. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!