5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Sziasztok!
velünk is minden rendben,ez az anyaság egy csoda :)
Szépen növekedik az én kicsiny fiam,már 3850 gr. egy hónap alatt majd ' egy kg-t felszedett :)
Sajnos tápszeres,mert nincsen tejem,pedig tudna szopizni...dehát ez van, felnő így is,mint anyukája és apukája /mi is tápszeresek voltunk/.
Max ami lejön egy etetésnél az ilyen 10 ml,de az én éhenkórász kisfiamnak 125 alatt lehetetlen adni,mert üvölt amíg nem kapja meg :)
Amúgy áldott jó baba ,egy rossz szavunk nem lehet rá,ha megkapja az eszit,máris alszik,úgy kell kikönyörögni nála ha játszadozni akarunk vele :) éjjel is felkel enni 3 - 4 óránként,de amint megkapja a büfinél már be is alszik,és azzal a lendülettel akárhova lerakhatom mert azonnal alszik :)
majd jelezzetek továbbra is,hogy mi a helyzet Veletek :)
Viki
Sziasztok csajok :)
Nálunk is minden rendben :) Ma voltunk dokinál, 4430 gramm és 54 centire nőtt a csajszim, oltást is kaptunk és alig sírtunk egy picikét :)
Mondhatni nagyon jó kislány, nem az a "hisztis" fajta :D Napközben ő is egyre többet van ébren, úgy mosolyog mint a töklámpás és folyton gügyörészik, meg tudnám zabálni :D Az éjszakák nem vészesek, 7óra körül elalszik (szopi után mellkasomon, de van h már cicin is, aztán fél óra szeretgetés után megy a kiságyba), utána 1-2 körül kel aztán meg 6 felé :)
Sétálni szinte minden nap megyünk, ha az időjárás engedi. Amíg mi sétálunk addig ő szépre alussza magát :) :D
Reni
Sziasztok! Mi is tegnap voltunk oltáson. Alízkám ordított mint a sakál a szuriknál. Szegénykémet úgy sajnáltam,ilyen fájdalmat még nem élt át. :( Kicsit aluszékonyabb lett, és enyhén melegnek éreztem éjszaka. Valamint most borogatom a szurik helyét,mert bepirosodtak. Remélem ennyivel megússzuk a dolgot. Reni,nàlatok volt valami gond oltás utàn? Milyen sokat nőtt már a kislányod! Gyorsan utólérik a nagyobb súllyal született babákat. Nóri is az első hónapokban minimum 1 kilókat hízott. Aztán azért lelassult ez a nagy gyarapodás.
Viki,ti is jól vagytok? Összehangolódtatok már?
Halihó :)
Nálunk semmi gond nem volt szerencsére az oltás után. :) De azért 5 percenként meglestem a kis lábát és a hőjét is megmértem a biztonság kedvéért :D Ma volt a védőnő is megnézni a szurik helyét, de ő is azt mondta, h minden rendben :)
Reni
Szia! Én még vissza nézek néha,de olyan hihetetlen,hogy milyen gyorsan eltelt. Már 4 hónapos is elmúlt a kicsi babám. Minden rendben van vele,szépen fejlődik.
Nálad remélem minden rendben volt a vizsgálaton!!! Most megyek,ennyi időm volt. Majd ìrj,hogy mit mondott a doki!
Sziasztok lányok!
Na most én is vissza kukkantottam :)
Ez a babázás olyan csodálatos dolog, amiről eddig álmodni se tudtam :)
Legutóbb a kishölgy 5900 gramm és 58 cm volt, most kedden megyünk ismét méreckedni. Szépen fejlődik, forog hasról hátra és vissza, rengeteget gügyörészik :)
Sajnos már nem elég a tejem, ezért már bébiételeket is eszünk + amit összekutyulok neki :) Nagyon cuki, amikor felteszem az előkét rá, már vigyorog és tudja, h kaja jön :D
Csípőjével hál'istennek minden rendben, voltunk fejlődés neurológián is ellenőrzésen, ott is megnyugodtunk, h egészséges, mint a makk :)
Nálatok miújság? :)
Reni
Szia Reni! Örülök,hogy írtál és hogy minden rendben veletek! Mi is jól vagyunk. Rohan az idő! A nagylányom szeptemberben kezdi az ovit,szerencsére nappalra majdnem teljesen szobatiszta lett egyik napról a másikra. Sajnos a kaki nem megy még a vécébe. :( De jól alakul a dolog,szerintem nem lesz gond ovikezdésre!
A kicsi szépen fejlődik,folytos mosolyog,és mindent úgy meg tud nézni,vizsgálni,mintha beszámolót akarna majd tartani arról,hogy mit látott. Még csak szopizik,ha továbbra is lesz elég tejem 6 hónapos koráig nem is akarok neki mást adni. 4 hónaposan 6,2 kg és 64 cm volt. Már ő is fordul hátról hasra meg vissza is,igaz ha hasra fordul a kezét segíteni kell kivenni maga alól. :) Imádják egymást!!!
Viki,ha erre jársz írj,hogy mi újság veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!