5-6 hetes kismamik! Hogy vagytok? Mikor mentek uh-ra? Vagy voltatok már? Első baba?
Köszi csajok a biztatást :) Kicsit jobban érzem magam lelkileg is, mert nagyon szép lett a mai eredmény :) Uh-ra talán pénteken kell menni, még nem mondák meg pontosan melyik nap csinálják, majd holnap rákérdezek.
Anett, azt elfelejtettem írni, hogy nem debreceni vagyok hanem pécsi :) :)
Pihenni próbálok, de olyan vagyok mint akinek folyton kukac van a fenekében :D Nem tudok nyugton maradni... A következő 2 napban kimosom/vasalom a babarucikat, mert eddig úgy gondoltam ráér, de valahogy idejét érzem megcsinálni, hátha mégis beutalnak valamelyik nap. Aztán tényleg "nekiállok" az aktív pihenésnek :)
Remélem nálatok minden rendben :)
Ja, én meg a klinikából egyből arra gondoltam, hogy biztos a Debreceni Klinika! Hát Pécs az nem itt van, úgy hogy tuti nem talizunk! :)
Csináld is meg a mosást, vasalást kicsit meg is fogsz nyugodni, hogy készen van. Én már mostam két adagot, ki is vasaltam, még egy adag van a szárítón, holnap az is meg lesz! Még a kiságyat kell áttörölni (nem volt szétszerelve, mert a lányom kb. 2 hónapja nem alszik abban), meg majd a csomagokat összekészíteni (a szülőszobás már nagyjából kész). Én ha az előző terhességemet nézem, akár már karácsony előtt itt lehet a bébi (36 hét 5 napra született a lányom)! Persze ne jöjjön hamarabb, de nem lehet tudni előre! Nálad meg még az is van, ahogy írtad is, hogy ne adj isten, egyszer csak kitalálják, hogy bentartanak, és akkor ki csinálja meg ezeket a dolgokat. Úgy hogy jól érzed, amit érzel, csináld meg nyugodtan. Aztán meg majd túlhordjuk a babákat!! :)
Én nagyjából jól vagyok, csak néha már nehéz a pocak! Főleg így a naggyal, mert hát neki nem mondhatom, hogy most anya nem vesz fel, mert...! Nekem a baba nagyon nyomja a csontomat, fáj az egész medencém is! Egyre többet keményedik is a hasam! Kíváncsi vagyok a jövő heti nst-re, remélem rendben leszünk! A vizsgákat szeretném megcsinálni még szülés előtt!!!
Szép estét lányok!
Sziasztok lányok!
Az eddigi nst-k mind jók lettek, és a mai uh-flowmetria is jó lett :) Legközelebb kedden környékén lesz uh, akkor mérik le a picúrkámat, h mennyit nőtt egy hét alatt. Majd jelentkezem utána :)
Anett, írj majd milyen lett a mai vizsgálat :)
Sziasztok!
Reni, örülök a jó eredményeknek!!! Írok majd én is, de csak a jövő héten pénteken megyek nst-re! :)
Remélem okés lesz minden, olyan jó lenne, ha megvárná az idejét a világrajövetellel! Mondjuk nekem annyira fáj már ott alul az összes csontom, hogy attól félek kiesik! :) Nem emlékszem, hogy az első terhességemnél ennyire kellemetlen lett volna. Ti éreztek hasonlót? Vagy egyéb érdekes, kellemetlen tünetetek van?
Jó hétvégét nektek! Írjatok, ha van valami!
Sziasztok!
Ma volt uh és minden rendben van :) Behozott 1 hét lemaradást a kiscsaj, 1 hét alatt mondhatni "2 hetet nőtt" a méretek alapján :) Mostmár 2175 grammosnak becsülik, úgyhogy gyarapszik szépen a múlt héthez képest. Nagyon boldogok vagyunk a párommal, én szinte repülni tudnék örömömben :) Viszont továbbra is kell minden nap mennem nst-re, de ez legyen a legkevesebb.
Kellemetlen tünetek engem is gyötörnek sajna... ez a csontfájdalom odalent valami borzasztó, van hogy alig tudok menni tőle :S A derekam most a napokban elkezdett fájni, de sztem csak a sok vasalás miatt :) Viszont a bokámmal nem tudom mi van, néhány napja estére annyira fáj mind a kettő, hogy szó szerint nem tudok már állni.
Láb vagy kézfej dagadás van nálatok? Lehet nekem azért fáj a bokám mert elkezd dagadni talán? :)
Reni
Jaj Reni, de jóóóóóóó!!!!! Örülök nektek nagyon! Nem lesz itt semmi baj most már! Pihenj amennyit csak tudsz, egyszerre csak keveset vasalj! Én úgy csináltam régebben, hogy leültem a kanapéra, a vasalódeszkát lentre állítottam (3 fokozat van rajta), és úgy vasaltam ki a ruhákat. Most pedig a 90%-át anyukám átvállalta. :)
Nekem nem fáj a bokám, egy kicsit estére megdagad, de nem vészes. Az előző terhességemnél sokkal vizesebb voltam, igaz az nyáron volt.
Azt tudod csinálni, hogy amikor lefekszel emeld meg a lábaidat párnákkal. Sokszor legyen feltéve így a lábad!
Az én babám mostanában sokszor annyira kinyomja magát, hogy szinte már fáj, amit csinál! Nem tudom, hogy fogom így bírni a vizsgákat! Ráadásul a nagyobb most lett lázas, úgyhogy nem bánnám, ha már január lenne!!!!
Kitartást kívánok mindenkinek így a vége felé, és vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Túl vagyok az első nst-n, minden rendben velünk! Egy kicsit noszogatni kellett a drágát, mert amíg a váróban ültem bulizott odabent, amikor meg rátettek a gépre persze szépen elaludt. :) Aztán mozgott néhányat, és megdícsértük!
Jövő hét pénteken megyek a következőre, és meg is vizsgál a doki, remélem nem lesz gond, nem nyílok még, mert még 3 vizsgát le kell tudnom. Jaj, és ez a csontfájdalom most még durvább, rendesen olyan már mintha ki akarná nyomni magát alul. Tegnap úgy nyomott valami ideget ott lent, hogy menni alig bírtam. Ha valaki fegyvert szorított volna a fejemhez, sem tudtam volna terpeszbe állni! :)
Veletek mi újság? Jól vagytok? Vizsgálatok? Készülődés? Minden meg van már? Összeraktátok a kórházi csomagot teljesen? Én holnap tervezem összerakni a csomagot. Nem várok vele tovább, mert jövő héten is lesz két vizsgám, a nagyobb gyerkőc meg beteg lett, úgy hogy ha lesz időm összerakom.
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok csajok!
Ma volt méricskélés megint, a súlya szinte semmit sem változott a kisasszonynak 2210 gramm, viszont így is 34 hetesnek felel meg, úgyhogy megint nőtt 1 hetet :) Továbbra is "szabadlábon" maradunk... :)
Anett örülök, h jó lett az nst :) Nálunk is szinte minden nap noszogatni kell, h ficeregjen kicsit. Mi azt szoktuk csinálni, h kitapogatom a kis talpacskáját és azt kezdem el piszkálni :D attól mindig felébred :) Bár múltkor 45 percig voltam a gépen, mert nem volt hajlandó felkelni még erre sem... a végére is csak azért sikerült valamit alakítani, mert elkezdett csuklani :D
A kórházi csomagot már össze raktam a múlt héten (készültem, hogy be kell feküdni...), a picié is megvan már, csak a pelus hiányzik még mindig belőle :D
A csontfájdalom nálam is egyre rosszabb, mondtam a védőnőnek is, de sajna csak annyit tudott mondani, h jobb lesz ha hozzászokok erre a kis időre ami még vissza van :) Amúgy nálam is néha úgy kinyomja magát a kicsi, h szinte fáj, múltkor még a könnyem is kifojt komolyan :D
Viki veled mi újság? Rég írtál :S
Reni
Sziasztok!
Mi újság van veletek? Nagyon eltűntetek? Remélem mindenki jól van, csak a készülődés miatt nincs időtök írni!
Mi még egyben (36+4), bár egyre nehezebbnek érzem a súlyát! Állni, menni nem mindig a legkellemesebb! Sokat mocorog, kinyomja magát, csukli. Néha renedesen fáj, amit csinál, meg ahogy eldeformálódik a hasam.....
Én nagyon szeretném januárban megszülni, és remélem ő is így van ezzel!
Ha van időtök írjatok pár sort! Kellemes Karácsonyt kívánok neketek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!