Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és
el kellett vetetnie?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
De szuper, nagyon orulok en is! Gratulalok nektek, a legjobbakat kivanom neked es a picurnak!:)
2011. nov. 2. 23:37
42/104 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek, kedvesek vagytok!
Ma már megkaptam a kiskönyvet is.
Bízom benne, minden rendben lesz.
2011. nov. 3. 17:06
43/104 anonim válasza:
SZia! rég voltam itt,de ujra olvastalak és örülök...7hónap boldogság és hiddel minden rendben lesz...még egy kis idő és érezheted és kiderül ki van a szíved alatt...érzem,hogy nem lesz bajotok..pihenj sokat amennyit enged a lányod :D és ne idegeskedj ez is sokat számít...örülök.örülök.örülök. :D :D :D VELETEK és boldogan olvastam,hogy megtartjátok..és szurkolok,hogy veled és a picivel is minden zökkenő mentesen és egészségesen zajlódjon le. Üdv: 23hetes
2011. nov. 5. 13:57
44/104 anonim válasza:
ui: azt már látni hány baba van?
2011. nov. 5. 13:58
45/104 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, én is gratulálok a pocaklakóhoz! Te már félúton vagy ha 23 hetes vagy :)
Egy babát láttak ultrahangon, gondolom már nem fog változni.
2011. nov. 5. 18:08
46/104 anonim válasza:
Szia! Hogy vagytok? Hogy viseled? Ugye nincs bajod neked se és a picinek se?Mikor mész újra dokihoz?
2011. nov. 19. 12:25
47/104 A kérdező kommentje:
Szia, jól vagyunk, köszönjük. Ma vagyok 12 hetes. UH-ra majd december elsején kell mennem. Meg majd menni kell genetikára Pestre a SOTE-ra (nincs még időpont mert hiányoznak vizsgálatok). És neurológiára is kell rendszeresen járnom, kontrollra, a betegségem miatt.
Sajnos az immunológus nem engedi a spinális érzéstelenítést (a betegségem miatt), így altatásos császárom lesz majd, májusban.
Köszi hogy érdeklődsz, nagyon kedves Tőled :)
2011. nov. 19. 14:13
48/104 anonim válasza:
Szegénykém...bár ha nektek igy nem lesz bajotok,akkor az altatás legyen a legkevesebb :) csak december elején?Ha 12hetes vagy nem kellene Down szűrés?
2011. nov. 19. 14:27
49/104 A kérdező kommentje:
Down szűrés lesz, de valami miatt csak 13+4 napon kell mennem, akkorra adtak időpontot. Én sem értem miért ilyen későn, de majd december elsején kell csak mennem rá.
2011. nov. 21. 16:37
50/104 A kérdező kommentje:
Sziasztok, megvolt ma az ultrahang. A baba jól fejlődik, mindene megvan, nincs Down kórra utaló jel. Viszont ma találtak egy 30 mm-s myomát a méhemben. Jóindulatú daganat. Nem tudom mi lesz most, mi a következő lépés, jövő hét csütörtökön kell az orvoshoz mennem. El vagyok kicsit keseredve. A myomát eddig nem látták, pedig már 2x voltam ultrahangon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!