Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki eü okok miatt...

Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.

Valószínűleg el kell vetetni :(

2011. szept. 24. 15:31
 71/104 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Remélem, hogy továbbra is minden rendben lesz. Tudjátok már, hogy mi lesz a neve?
2012. jan. 29. 22:21
 72/104 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Ezek jó hírek :-) már nincs sok. 23?hú megy az idő. Mi is már 35nél járunk. Kívánom a máradek idő is könnyen zökkenő mentes legyen. Neve van már?
2012. jan. 30. 08:31
 73/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de aranyosak vagytok :)))

A kislányunk Dalma, most a kisfiú Marcell lesz. A Párom már az elején azt mondta hogy fiú lesz és Marcell. Így is lett, nem ellenkeztem, bár lenne olyan név amelyik jobban tetszik de a Marcell is jópofa. Amíg kicsi addig Marci, utána Marcell ha már komoly férfi lesz :)

Kedves utolsó, Neked mi lesz a neve?

2012. jan. 30. 12:46
 74/104 A kérdező kommentje:
A 38.héten megcsinálják a császárt, egyrészt az immunbetegségem miatt, másrészt pont 2 év lesz a 2 szülés között és tartanak a heg szétválástól. Császár másnapjától erős immungyengítő gyógyszer, így a baba tápszeres lesz, sajnos. A kislányt is csak 6 hónapig tudtam szoptatni mert akkor lumbágóm lett és erős injekciók hatására elapadt a tejem :(
2012. jan. 30. 12:48
 75/104 A kérdező kommentje:

Sziasztok, már a 25.hétben vagyok, szerencsére semmi baj, a derekam nagyon fáj, de kibírható. Adtak rá gyógynövényes krémet. Hétfőn vagy kedden megyek a II.rutin vérvételre, ez sajnos cukorterheléssel egybekötött, nem a kedvencem mert tűfóbiám van, na de azon is túl leszünk. És már csak 3 hónap van szülésig :)

Viszont újra fiúneveket böngészünk (nincs valakinek jó ötlete?), mert tegnap derült ki, hogy a Párom nővérének pár éve iker-fiai lettek volna, sajnos autóbalesetben elhaltak a magzatok, és az egyik kisfiú is Marci lett volna, így azt a nevet (Marcell) kilőttük.

A kislányunk Dalma, valami "D" betűset keresnénk, de majd meglátjuk :)

Az immunbetegségem egyelőre jól van, de várom már a szülést, másnaptól kezdik a gyógyszeres kezelést, annak is kell 6 hónap amíg teljesen kifejti a hatását, s utána biztonságban leszek. Végre.

Nagyon szép napot kívánok Nektek, vigyázzatok Magatokra! :)

2012. febr. 14. 13:31
 76/104 A kérdező kommentje:

Hátha valaki visszaolvas...

Jól vagyunk, a kisfiu szépen növekszik a pocakban. Most vagyunk a 32.hétben. Május 20 körül végzik a császárt, altatással.

2012. ápr. 2. 14:07
 77/104 anonim ***** válasza:
Én olvaslak még! Örülök, hogy jól vagytok! Már nem sok van hátra! Az én fiam Márton, Marci ős is lényegében. :) Szép nevet választottatok! Minden jót, írj majd még!
2012. ápr. 2. 18:29
 78/104 A kérdező kommentje:

Sajnos nem Marcell lesz a kisfiú neve :( Párom testvére néhány éve iker-fiúkkal volt terhes, 6 hónapos várandós volt amikor autóbalesete volt és elveszítette a babákat. Ezt eddig is tudtuk. Csak azt nem, hogy a 2 fiú Márk és Marcell lett volna. Így mi kilőttük a Marcell nevet :(

A Párom Patrik-ot szeretne, nekem lenne más név, ami jobban tetszene, még nem döntöttünk.

2012. ápr. 2. 22:15
 79/104 A kérdező kommentje:

sziasztok! A 35.hétben vagyok, még 3 hét van szülésig. Félek mert altatás lesz, de túlélem :)

A kisfiunk neve Máté lesz, ebben maradtunk a Párommal.

Képzeljétek, a szemem állapota sokat javult a terhesség alatt, az orvosok szinte el sem hiszik a nagy javulást :) Bár félő hogy szülés után visszaesik, de majd kiderül.

Terhességi kiütéseim lettek 1 hete, ez egy allergia, a terhesek 1 %-ánál fordul elő, kellemetlen, viszket, de nem tudnak vele mit csinálni, szteroidos gyógyszert nem adhatnak a baba miatt. Szülés után elmúlik.

Sziasztok!

2012. ápr. 26. 14:18
 80/104 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy jól vagytok, nyugi, minden rendben lesz! Remélem, hogy írsz majd, ha meg lesz a baba. A Márton néven nem gondolkoztatok?

Minden jót!

2012. ápr. 26. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!