Volt olyan aki eü okok miatt nem tarthatta meg a babát és el kellett vetetnie?
Úgy tűnik, megfogant a baba. Orvos még nem erősítette meg, csak a teszt. De még mielőtt lehordanátok, védekezés mellett fogant meg, van már 1 gyermekünk (másfél éves) és sajnos olyan betegségem derült ki a szülés után, ami miatt nem vállalhatok több babát.
Valószínűleg el kell vetetni :(
Köszönöm, de aranyosak vagytok :)))
A kislányunk Dalma, most a kisfiú Marcell lesz. A Párom már az elején azt mondta hogy fiú lesz és Marcell. Így is lett, nem ellenkeztem, bár lenne olyan név amelyik jobban tetszik de a Marcell is jópofa. Amíg kicsi addig Marci, utána Marcell ha már komoly férfi lesz :)
Kedves utolsó, Neked mi lesz a neve?
Sziasztok, már a 25.hétben vagyok, szerencsére semmi baj, a derekam nagyon fáj, de kibírható. Adtak rá gyógynövényes krémet. Hétfőn vagy kedden megyek a II.rutin vérvételre, ez sajnos cukorterheléssel egybekötött, nem a kedvencem mert tűfóbiám van, na de azon is túl leszünk. És már csak 3 hónap van szülésig :)
Viszont újra fiúneveket böngészünk (nincs valakinek jó ötlete?), mert tegnap derült ki, hogy a Párom nővérének pár éve iker-fiai lettek volna, sajnos autóbalesetben elhaltak a magzatok, és az egyik kisfiú is Marci lett volna, így azt a nevet (Marcell) kilőttük.
A kislányunk Dalma, valami "D" betűset keresnénk, de majd meglátjuk :)
Az immunbetegségem egyelőre jól van, de várom már a szülést, másnaptól kezdik a gyógyszeres kezelést, annak is kell 6 hónap amíg teljesen kifejti a hatását, s utána biztonságban leszek. Végre.
Nagyon szép napot kívánok Nektek, vigyázzatok Magatokra! :)
Hátha valaki visszaolvas...
Jól vagyunk, a kisfiu szépen növekszik a pocakban. Most vagyunk a 32.hétben. Május 20 körül végzik a császárt, altatással.
Sajnos nem Marcell lesz a kisfiú neve :( Párom testvére néhány éve iker-fiúkkal volt terhes, 6 hónapos várandós volt amikor autóbalesete volt és elveszítette a babákat. Ezt eddig is tudtuk. Csak azt nem, hogy a 2 fiú Márk és Marcell lett volna. Így mi kilőttük a Marcell nevet :(
A Párom Patrik-ot szeretne, nekem lenne más név, ami jobban tetszene, még nem döntöttünk.
sziasztok! A 35.hétben vagyok, még 3 hét van szülésig. Félek mert altatás lesz, de túlélem :)
A kisfiunk neve Máté lesz, ebben maradtunk a Párommal.
Képzeljétek, a szemem állapota sokat javult a terhesség alatt, az orvosok szinte el sem hiszik a nagy javulást :) Bár félő hogy szülés után visszaesik, de majd kiderül.
Terhességi kiütéseim lettek 1 hete, ez egy allergia, a terhesek 1 %-ánál fordul elő, kellemetlen, viszket, de nem tudnak vele mit csinálni, szteroidos gyógyszert nem adhatnak a baba miatt. Szülés után elmúlik.
Sziasztok!
Szia!
Örülök, hogy jól vagytok, nyugi, minden rendben lesz! Remélem, hogy írsz majd, ha meg lesz a baba. A Márton néven nem gondolkoztatok?
Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!