Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik állandòan felpakolják a...

Akik állandòan felpakolják a pozitív tesztjeiket, azok miért kérdeznek ilyeneket, hogy ez eleg pozitív?

Figyelt kérdés
Szerintem elég fura, 16 hetes vagyok, de eszembe nem jutna ide teszteket feltölteni, hogy 100 másik kismamatòl halljam, igen az.
ma 08:16
 1/3 anonim válasza:
75%
A megerősítés még biztosabbá teszi az otthon látottakat. Lehet,hogy sokáig próbálkoztak,esetleg volt vetélés, és nyugtalanok!
ma 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát az utóbbi időben sokat olvasok itt, és már kicsit nekem is sok ez a rengeteg tesztes kérdés. Valahol megértem, hogy megerősítést várnak, de mikor tök egyértelműen negatív vagy pozitív, akkor minek?Vagy mikor időn túl pozitív, minden tesztre rá van írva, hogy akkor már nem értékelhető az eredmény, csak el kellene olvasni. Meg mikor korán tesztel. Én is nagyon szerettem volna babát, mint nyilván mindenki, türelmetlen is voltam, de basszus, tudjuk már kivárni azt a pár napot...

Nagyon ritka, mikor tényleg nem lehet eldönteni, az rendben van hogy hátha több szem többet lát alapon felrakják.

ma 09:11
 3/3 anonim válasza:

Első vagyok! :D

Emlékszem,egy ovulációs tesztet én is feltettem, utólag rá néztem a képre, és egyértelműen pozitív teszt volt. Akkor nem tudom, szerintem vak voltam! :D

ma 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!