Ennyi erősödés?

Figyelt kérdés

A nem várt napján készítettem az első tesztet, illetve most 2 nappal később. Mindkét tesztnél nagyon lassan mutatkozott meg a második csík, nagyjából a 4. percre érte el ezt az intenzitását. (A csík látszott időn belül, csak az intenzitása lett ilyen kb. 3 perc után.)

3 nap késéssel nem túl halvány még ez a teszt?

Hétfői a halványabb, mai az erősebb.

[link]

[link]

febr. 5. 06:08
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen jók. Ilyen erösségnél felesleges még elvárni, hogy erősebb legyen. A két teszt között is látványos a különbség.

Egyébként két bikaerős tesztcsík mellett is gyakori, hogy nem megy végig a terhesség.

A hcg teszt nem alkalmas hcg szint mérésre. 200-as szintnél és 30ezres szintnél is totál ugyanúgy néz ki.

Van egy gyerekem és úton a második. Egyikkel se volt egyforma a két csík.

3 hét múlva irány a doki.

Jó egészséget.

febr. 5. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
A HCG széles skálán mozoghat, valakinek nemvárt napján 80, másnak 400 a hcg szintje. Ez az erősödés jónak tűnik. Ismételnék 2 nap múlva vagy 2 nap különbséggel HCG vérvétel.
febr. 5. 06:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jók
febr. 5. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy hettel mensi elött volt olyan halvany pozi, mint amit az első képen látok, de szerintem mindenkinek más.
febr. 5. 08:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Pénteken azért még egyet tesztelek.

Van már időpontom február 19-re. Hétfőn írt fel nekem a nőgyógyász clexane-t, a véralvadási zavarom miatt. Azért szeretnék ennyit tesztelni, hogyha esetleg azt látom, hogy nem erősödik vagy netán gyengülne is, akkor időben tudjak róla. Bár akkor sem tudom, hogy olyankor érdemes-e kivárnom az időpontomat, vagy hívjam a doktornőt?

febr. 5. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen felesleges ez a tesztelgetes.
febr. 5. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen erős tesztnél, már napok kellenek, hogy halványodjon. Meg egy hétig simán maradhat ilyen gond ellenére is. Ha halványodik akkor sem tud a doki mit csinálni. Légy türelmes :)
febr. 5. 09:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm! :)
febr. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!