Másnak is volt olyan, hogy a predictor early nem erősódött két nap alatt, más fajta teszt viszont igen?
Nem gondolok semmi rosszra nyilvan szamomra egyertelmu, hogy a hcg szintje növekszik de ez a teszt ennyire szar lenne? :O ha csak ezt probaltam volna most be lennek tojva rendesen
(Jóstesztet is hasznaltam mert van meg itthon egy raklap ovu teszt es az is erosodott ket nap alatt sot mar ott a tesztvonal erosebb mint a kontroll) [link]
Itt az oldalon tobbeknel lattam hogy a delutani pisibol erosebb lett a teszt gondoltam kiprobalom (nem a sajat bizonytalansagom miatt hanem mert /imadok tesztelni plane ha pozitiv/ sokan ketelkednek benne hogy neha a tesztek markan belul sem egyforman erzekelik a hcg-t. Delutani pisibol ugy hogy ittamis meg wc-n is voltam ilyen lett a predictor [link]
Joforman egyforma a ket vonal es egy napja kesik :)))))
Szia! Én is kicsit megijedtem. Mert nekem a 11. dpo-n lett halvány pozitív, de másnap nem erősödött. A facelle kazettás viszont igen. Az napról napra mutatja a hcg emelkedését.
Nekem a predictor nem a szívem csücske. De reggel voltam vervetelen úgyhogy kiderül megfelelő-e a hcg szintem. Nekem ma van a 14.dpo. És a facelle már nagyon sokat sötétedett a mai napra.
Gratulálok amugy a pozitív tesztjez😊😊🤰🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!