Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bizonytalan vagyok látszik...

Bizonytalan vagyok látszik erősödés? 1. 3 nappal ezelőtti 2. Mai teszt és tegnap óta késik. Ezen a napon kimaradtnál nem kellene a 10es teszt erősebb legyen?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 14. 10:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem látszik az erősödés,nekem is lassan erősödött
dec. 14. 10:31
 2/24 anonim ***** válasza:
24%

Miért kellene erősödnie?

A terhességi teszt nem mér hcg szintet.

Ha bizonytalan vagy menj el vérvételre majd 2 nap múlva ismételj.

De ennek semmi értelme

dec. 14. 12:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem "mér" de ahogy több a hcg erősebb szokott lenni a csík.
dec. 14. 13:17
 4/24 A kérdező kommentje:

2. Amúgy miért ne lenne értelme?

Itt anno pár naponta teszteltem és látszik a növekedés. [link]

dec. 14. 13:20
 5/24 anonim ***** válasza:
Hányadik dpo-n készültek?
dec. 14. 14:54
 6/24 A kérdező kommentje:

5.

11.dpo és 15.dpo-n

Ha jól rémlik az Ovuláció után van az első dpo nap.. ?

dec. 14. 16:14
 7/24 anonim ***** válasza:
16%

Ahha

akkor láttad hogy erősödik, most meg bizonytalan vagy?!

Menj akkor szemészhez!

Nem. nem kell erősebbnek lennie.

Nemvárt után vagy egy pozi teszt.

Ennyi!

dec. 14. 18:52
 8/24 anonim ***** válasza:
A 11. dpo-n nekem nagyjából úgy nézhetett ki mint neked (én a 10 és 12-n csináltam), a 15-n viszont már sokkal erősebb volt. Igaz az más teszt volt, én predictort használtam. Nekem akkor sokkal látványosabb volt az erősödés 12-ről a 15. dpo-ra. De lehet, hogy neked pl lassabb ütemben nő a hcg, vagy később volt kicsit az ovud, ki tudja. Én megértem, hogy bizonytalan vagy. Sok kémiai terhességem volt, és 2-3 tesztből mindig tudtam, hogy az éppen az lesz. Ez csak azért írom, mert ugye van aki értetlenkedik, hogy minek többször tesztelni. Reméljük minden rendben nálad :) Ahogy elnézem az előző tesztsorozatod, ott sem voltak olyan hű de erős tesztjeid :)
dec. 14. 20:01
 9/24 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Fölösleges pánikolni. Én ugyanezeken a napokon teszteltem. Ha az elsőt felraktam volna, tuti, itt azt írták volna, minek rakom fel a hómező tesztem, annyira halvány volt. A második is sápadt volt még, de az már láthatóan+. Másnap voltam vérvételen, akkor volt 290. Az után már csak 1x teszteltem, hogy legyen egy szép is emlékbe. Ott már majdnem! egyforma volt a 2 csík. Vérben kb.40ezer. És természetesen mindig tízessel teszteltem reggeli elsőből, nem is mertem máshogy 😂Most épp próbál elaludni, csak nyűglődik, mert jön a foga😁
dec. 15. 00:39
 10/24 anonim ***** válasza:
49%
#2 Miért kellene erősödnie? Ezt komolyan kérdezted? Mondjuk azért, mert szokása a terhességi tesztnek, ha emelkedik a HCG szintje! 🤦🏻‍♀️
dec. 15. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!