Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facelle teszt nektek szépen...

Facelle teszt nektek szépen mutatta az erősödést napról, napra?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen, napról napra erősebb lett, kb. a 3.napra egyforma erős lett a 2csík.
2020. febr. 1. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 nap késésnél teszteltem, ott volt a két csík, nem teszteltem többet, minek?
2020. febr. 1. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne tesztelgess naponta és hasonlítgasd össze a teszteket, mert meg fogsz őrülni. Az, hogy milyen erős a csík, például a vizeleted összetételétől, sűrűségétől is függ, ezt nem lehet kontrollálni. Ezek a tesztek nem arra vannak, hogy a hcg mennyiségét kimutassák. Lazíts és élvezd ki az érzést, hogy teherbe estél, de biztos csak akkor lesz persze, ha lesz szívhang, addig bármi történhet, igazán teljesen felesleges még plusz stresszelni magadat.
2020. febr. 1. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
X epillel teszteltem minden reggel 5 napig. Szépen egyértelműen erősödtek. Én is parázós vagyok 3 vetélésem volt. Engem megnyugtatott a tesztelés. Most 8 hetes vagyok úgy néz ki eddig minden oké.
2020. febr. 1. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az elején én is aggódtam. Az x epil meg a no name 25os teszt is egyertelmubb volt nekem mint ez a 12-14 között

2020. febr. 11. 08:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálam nem véletlenül nem erősödött. Korai vetélés lett belőle.
2020. febr. 11. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!