Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » December 15.-èn volt utolsó...

December 15.-èn volt utolsó menstruáciom.Januári kimaradt,6 pozitiv tesztet csinàltam január 17.-èn.ama voltam orvosnál nagyon pici”valamit”làt egyenlőre halvânyan.Hétfőn megyek vèrvètelre pènteken uh-ra.Szerintetek baba?Túl korán mehettem az uh-ra?

Figyelt kérdés

ma 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még 6 hetes sem vagy. Igen korán mentél. 7.hét után érdemes menni, akkor már van szívhang. Most kicsit izgulhatsz tovább. Bár petezsákot kellett lásson.
ma 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Még itt vármi lehet. A következő uh-n derül majd ki.

A papírodon mi áll? Arra biztos nem azt írta, hogy "valami". Pont az lenne a fontos. Petezsákot már azért 5 hetesen kellett látnia. Az volt a kis valami?

Egyébként tényleg korán mentél. Leghamarabb kimaradás után 2 héttel szoktak menni, de tényleg érdemes a 3 hetet megvárni, mert 6 hetesen még nem mindenkinek pulzál. 7 hetesen már "muszáj" szívműködésnek lennie.

ma 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!