19 hét és 2 napos terhes vagyok, utoljára ezt írták a papíronra, ugxanis január 15re is lettem kiírva Most az ultrahangon minden rendben találtak. Méretek BPD: 44, FOD:51, HC:155, AC:137, FL:29, HL:30. De ez normális?
Figyelt kérdés
Az normális hogy 18 het 6 napot neztek most a mért adatok alapján?bocsi a hülye kérdésért az orvos a kórházba nagyon bunkó volt, és nem tudtam semmit kérdezni :(2023. aug. 23. 11:47
1/3 anonim válasza:
Te írtad, hogy az ultrahangon minden rendben találtak. Akkor? 3 nap eltérés az semmi
2/3 anonim válasza:
Nekem is mindig mást mértek, hol 4-5 nappal kisebb volt, hol 1 héttel nagyobb..
Február 15-re voltam kiírva menzesz alapján, 18.-ra a genetikai uh alapján. Végül január 23.-án született, 2760 grammal, 50 centivel.
3/3 anonim válasza:
Nem minden magzat fejlődik pontosan ugyanúgy. Pár nap eltérés előfordulhat, főleg ha egyébként mindent rendben találtak. Hidd el, bármilyen bunkó az orvos, ha baj van, azt mondani fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!