Ez a méret normális? Utolso ciklustól szàmolva a 7. hét 4. napja volt tegnap. Voltam ultrahangon ahol szivhang még nem volt, de a szív pulzálását lehetett látni. Bővebben lent
Szeptember 8.án volt az utolsó menstruáció kezdete
Szeptember 24.én voltunk együtt multhónapban, tehat a datum elég kötött
Ma az ultrahangon 4mm-es embrió látszott pulzáló szívvel.
6.hét első napot irt az orvos az ultrahang képre
Nagyon aggodom hogy jo e ez a méret, mert májusban életmentő műtétem volt méhen kivüli terhességgel
Most pedig napi 600mg progreszteron támogatást kapok
2hét múlva kell visszamennem
Szív pulzálás az egyenlő a szívhanggal./ ha a gépre adnak hangot, akkor az a pulzálás adja ki/
Amíg van "szívhang" és növekszik, addig semmi gond
Később foganhatott pár nappal
Ennyi
Szept 2-ÁN volt meg utoljára. Uh szerint 7+2 napon vagyok. 6+2-n volt szívhang. Akkor volt 5,2 mm. Én is szedek progipótlást.
Ha az orvos nem mondta hogy baj lenne akkor nincs is. Kár, hogy nem kapcsolt hangot a gépre. Én már 6+2-nél láttam is a képernyőn a pulzálást.
Ha csak a szeptember 24-i aktusbol lehetsz terhes, akkor max 6 het 4 napos lehet a terhesseg, vagy par nappal kisebb. Az uh alapjan is kb ennyi, 6 het 1-2 nap kornyeken van meret alapjan, az is jo, hogy a szivmukodes beindult.
Szoval ez teljesen normalis igy.
Mensi alapjan is kozel ennyi (6 het 5 nap, ha jol latom). Par nap elteres ide-oda teljesen normalis.
Az esetedben a korabbi mehen kivuli miatt ugyis az volt az uh lenyege, hogy jo helyen van-e az embrio.
A terhessegi kort 12 het koruli uh-n szoktak pontositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!