Lányok, ugye az a normális, ha van szívhang 7 hetes kor körül, és minden szepen lassan a maga ütemében fejlődik, nem pedig az, hogy "abbamarad a terhesség"? Akkor miért fél mindenki attól, hogy nem lesz szivhang, nem találnak embriót stb?
Az a normális, hogy minden rendben van. Főleg, ha fiatal vagy és egészséges. Én az első trimeszterben halálra izgultam magam ezek miatt a remsztorik miatt, úgyhogy a második babámnál tuti nem fogok ilyeneket olvasni. Ki kell tudnod zárni ezeket a dolgokat, minden rendben lesz, mondogasd magadnak, mondogassa Neked a párod, a családod, mindenki.
Az első trimeszteres vetélések java része még akkor történik amikor nem is tudsz arról, h babát vársz, és ha megtörténik az azért lesz, mert életképtelen a magzat, így csúnya dolog ezt gondolni, de elobb-utobb ez megtörténne. Ezt gondolom tudod.
De ne aggódj, minden rendben lesz, ez a normális! Kitartást! Tereld el a figyelmed valami mással, ne is jusson eszedbe remsztorikat olvasni!
21 hkm :)
Ja, és még azt hozzátenném, hogy az interneten nagyon egyszerű névtelenül, arctalanul ijesztgetni a másikat, de sose fogod megismerni a hátteret, az igazi sztorit a rémségek mögött.
Mert sokan nem írnak arról, h amúgy alkoholisták voltak, vagy még mindig isznak, vagy cigiznek, drogoznak, akármi, aztán meglepődnek egy ilyen sajnálatos és borzalmas hiren és úgy teszik közzé, mintha minden rendben lett volna, aztán ez történt és ezzel azt a látszatot keltik, h ez bármikor bekövetkezhet. Nekem ezt a párom mondogatta mindig és tok igaza van. Amit a neten olvasol, annak a 10%at hidd el. Inkább rokonoktól érdeklődj, ahol ismered a teljes sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!