Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 6. hetes ultrahangon hallhat...

A 6. hetes ultrahangon hallhato szívhang? Normális, hogy eddig igen enyhe tüneteim vannak?

Figyelt kérdés
Egy hete késik a vérzésem, és egy gyönyörű pozitívat is teszteltem... Igen ám, de az enyhe görcsökön, és mellfeszulesen kívül nem sok mindent érzek. Csütörtökön lesz a 6 hetes ultrahang. Mit gondoltok, Nektek milyen tapasztalatok van?

2019. jún. 3. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

6. betöltött hét felett már lehet.

A tünetekről minden áldott nap felteszi valaki ugyanazt a kérdést: baj-e hogy nem erősek/nincsenek. Valaki írta hogy sírva aludt el mert nincs rosszulléte....szóval ezekre már nem is írnék semmit mert butaság a köbön.

2019. jún. 3. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Én pont a 6.héten voltam.Volt petezsák,szikhólyag és azt mondta a doki hogy most fejlődik ki az embryo. :) Most pénteken kell vissza mennem.Akkor leszek 7 hetes.
2019. jún. 3. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Korai lesz még az hathetesnek, nem biztos, hogy lesz szívhang.
2019. jún. 3. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló mindent leírt. Örülj neki ha nincs tüneted,én két hónapja annyira szarul vagyok, hogy szinte élvezni sem tudom a terhességet. Amúgy meg attól hogy ma nincs, holnap lehet,de az is lehet, hogy mint sok más nő, meguszod.
2019. jún. 3. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedvességet, és a segítséget!
2019. jún. 3. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6+0 an mindkettejüknél volt szivhang. Nekem sincsenek különösebb tüneteim, mellfajdalom, néha émelygés hányinger. Ne aggódj. Írd meg mi volt az ultrahangon.
2019. jún. 3. 21:38
 7/13 khniki ***** válasza:
100%
Nekem is volt a 6. héten szívhang. Amúgy meg örülj, hogy nincs tüneted, nem kötelező az! :) Élvezd, hogy babát vársz!
2019. jún. 4. 07:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Görcs miatt szedj magnéziumot. Elvileg lehet 6. héten szívhang, de ha mégsem, akkor sem kell még kétségbe esni.

(Engem mondjuk az orvosom ezért hívott 7. hétre uh-ra, hogy ne görcsöljek azon ha esetleg még nincs.)

2019. jún. 4. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
6+3hetesen voltam uh-n es akkor mar volt szivhang.
2019. jún. 4. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen már volt szívhang 😊

A hányinger, hányás, kajaundor nagyon megvisel de kibírom. Nagyon fáradtnak érzem magam egész nap, ha nem aludhatok nappal akkor elaludnék állva is, olyan extrém módon álmos vagyok, előtte sosem aludtam nappal, de pl ma is bealudtam délelőtt 9től délig, aztán délután 4től este 7ig. Ha sikerül enni az asztalnál ott is majd elalszok. Olyan használhatatlannak érzem magam hogy nincs energiám, pedig reggel biciklizéssel kezdtem a napot hogy fittebb legyek, hát az ellenkezőjét értem el. A héten töltöm a 8. hetet😊

2019. jún. 5. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!