Megjárok több orvost is, de lehetséges, hogy félrenézték az ultrahangot? Vasárnap minden rendben a babával, rá 2 napra már azt mondják missdd ab? (Enyhe pecsételős vérzés, vagy barnázás, de semmi görcs) De ha van szívhang, hogy lehet missed ab?
Kaptam orvosi papírt is, és 3 nap múlva kellene mennem gyógykaparása.
Addig akarok megkeresni még pár orvost.
Nagyon sajnállak! :(
Sajnos én is jártam már így. Semmi görcsöm nem volt, csak leállt a kis szíve. :(
Még egy kört futok, hátha :(
Azzal nem veszítek semmit. :/
Akiknek volt ilyen, mennyi idő alatt tette túl magát?
Orvosilag mennyit kell várni esetleg az újabb babával és ki- mennyi időt várt vele?
Én most nagyon elkeseredtem, lehet nem is akarok kistesót a nagynak! :(
Nekem elment így az első babám 7.héten. Másodiknál emiatt 2 hetente mentem, 9hét 6napnál megint megkaptam a missed ab. beutalót. Másnap a kórházban műtét elött kontroll uh-n viszont vert a szíve, elnézte az orvos előző nap a rendelőben, pedig vagy 10p-ig nézegette :/ Már 5 éves :)
Szóval bármi lehet, egy másod vélemény nem árt, és a műtét elött is lesz kontroll uh.
Nekem az első után 2 ciklus kivárást ajánlott a doki, utána rögtön sikerült is, pedig az elsőre 1.5 évet vártunk.
Nehéz nagyon, én a mai napig gondolok rá sokszor :( Legalább 2hétig nagyon magam alatt voltam, rengeteget sírtam, gyászoltam, és próbáltam túlélni a sok "okos" megjegyzést, miszerint így kellett lennie, mehg ne bánkódjak, "majd lesz másik" gyerekünk :/
Kitartás nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!