Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kora terhességi barnázás/vérzé...

Kora terhességi barnázás/vérzés mellett lehetséges, hogy a magzat egészségesen megszületik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak pozitív válaszok érdekelnek!! Tisztában vagyok az esélyekkel, de hátha. Volt már vetélésem. Kb egy hónapja Clexane-nal szúrom magam. Pár napja volt egy minimális barnazás, kaptam utro-t, ma viszont kb negyed tenyérnyi vér volt a WC papíron. Uhn 3mms embriót láttak. Mivel még 6hetes sincs, azt nem tudták megállapítani, hogy életben van-e. Nagyon reménykedem.

2018. nov. 18. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kb. a 10. hétig hol véreztem, hol barnáztam, mindezt progipótlás mellett. Jövő héten születnek az ikreink.
2018. nov. 18. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
5. terhességi hétnél kezdtem el barnázni, azonnal kórházba mentünk. 3 napig bent fogtak megfigyelésen, kaptam hormonpótlást. A vérzés még a kórházban abbamaradt, utána se jött elő többet. 8 éves a nagyfiú. :)
2018. nov. 18. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
11 és 12 hetesen is ömlött belőlem a vér. De szó szerint! Egész terhesség alatt szúrtam a Clexane-t és 30. hétig ment a progeszteron. Egészseges kislányom született.
2018. nov. 18. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
6 és 8 héten is véreztem. Másodjára 5 napig voltam kórházban és 12 hétig otthoni fekvésre ítélve progeszteron pótlással. 13 hónapos makkegészséges kisfiam van.
2018. nov. 18. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
5 terhességemből 3 vetéléssel végződött, 1x sem volt semmi negatív előjel. A két gyerekem azokból a terhességekből született, amelyeket kórházban töltöttem vérzés, görcsölés, később keményedés miatt. Progeszteron mellett is véreztem. Kitartás!
2018. nov. 19. 00:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap megyek orvoshoz, addig reménykedem.
2018. nov. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!