Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszájseb miatt lehetséges a...

Méhszájseb miatt lehetséges a barnázás?

Figyelt kérdés

22 hetes vagyok, múlt héten is volt egy kis barnázásom, és most ismét.

Voltam dokinál, mindent rendben talált,nem tudta pontosan megmondani, hogy mitől lehet.

Máhszájsebre gondolok, valamint arra, hogy a lepény picit eléri a méhszájat, és talán most húzódik feljebb?

Mit gondoltok, lehet ezektől?

2010. ápr. 1. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
háááát.... szerintem ne találgass, hacsak itt nem egy nőgyógyász válaszol Neked. Talán menj másik dokihoz, elég érdekes a hozzáállása a tiednek... legalább elküldött egy vérvételre, vagy ultrahangra?:S
2010. ápr. 1. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Voltunk az ügyeleten, és a magándokinál is. Megvizsgáltak,és uh-n is nézték a babát.MagneB6 ivóoldadot, és rutascorint kell szednem.

Bevérzést nem láttak sehol....

2010. ápr. 1. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van méhszáj sebem és polipom is.Viszont nem értem,hogy ezt miért nem jelezte a doki neked,ha bármelyik is lenne?Neki azt éreznie kellett volna vizsgálat közben.

Egyébként,igen lehet barnázás és vérezgetés is.Az unokatesómnak a doki azt mondta(neki nincsen polip sem,méhszáj sebe sem),hogy talán a szervezete emlékszik a mensire.De ez a te esetedben nem helytálló,hiszen te már 22 hetes kismama vagy.Egy vérvételt megérne a dolog+ultrahangot.A helyedben elmennék egy másik dokihoz,biztos,ami biztos.Ha a lepény eléri a méhszájat az is okozhat ilyen problémát,sőt én úgy tudom,ez esetben tilos a szex is és sokat kell pihenni.

2010. ápr. 1. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
ha nem láttak bajt, akkor nincsen. Sajnos a speckó kérdésedre nem tudok válaszolni, de drukkolok hogy minden rendben legyen!
2010. ápr. 1. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
ez is és az is okozhatja. 24. hétig volt rózsaszín és barna folyásom emiatt. Nyugi, ha az orvos nem látott mást, nincs is más.:)
2010. ápr. 1. 15:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi lányok a megnyugtató válaszokat!!!

Boldog babavárást kívánok nektek!!:-)

2010. ápr. 1. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolótól még szeretném megkérdezni, hogy milyen időnként "jelentkeztek" a barnás folyások?

Neked is volt (van) méhszájsebed, és a lepényed közel tapad a méhszájhoz?

2010. ápr. 1. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem először a 14. héten jelentkezett, de csak azért vettem észre, mert nagyítóval járok wc-re. :) Rögtön doki, de nem talált semmit.

Aztán hetente 2-3 alkalommal volt rózsaszín folyás, folyamatos kontroll, de semmi. Aztán a 18. héten kicsit nagyobb mennyiségű, de barna cucc távozott, pánik, orvos. Akkor csinált hüvelyit és mondta, hogy bizony a lepény kissé rálóg a méhszájra, és még lesz ilyen, biztos benne. A 20. héten még hozzáért, aztán a 24. héten már nem, sőt, szépen visszahúzódott. Azóta is minden alkalommal hüvelyivel kezd és nagyon meg van elégedve, mert a gyerek feje lentebb van, mint a lepény. :)

A méhszájsebem is okozhatta a gondokat, mivel a 9. héten levett rákszűrés után úgy véreztem, mintha megjött volna a vérzésem. Ne izgulj szerintem. :)

2010. ápr. 1. 19:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, hogy válaszoltál, és köszönöm a biztató szavakat!

Minden jót neked!:-)

2010. ápr. 2. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!