Méhszájseb miatt lehetséges a barnázás?
22 hetes vagyok, múlt héten is volt egy kis barnázásom, és most ismét.
Voltam dokinál, mindent rendben talált,nem tudta pontosan megmondani, hogy mitől lehet.
Máhszájsebre gondolok, valamint arra, hogy a lepény picit eléri a méhszájat, és talán most húzódik feljebb?
Mit gondoltok, lehet ezektől?
Voltunk az ügyeleten, és a magándokinál is. Megvizsgáltak,és uh-n is nézték a babát.MagneB6 ivóoldadot, és rutascorint kell szednem.
Bevérzést nem láttak sehol....
Szia!
Nekem van méhszáj sebem és polipom is.Viszont nem értem,hogy ezt miért nem jelezte a doki neked,ha bármelyik is lenne?Neki azt éreznie kellett volna vizsgálat közben.
Egyébként,igen lehet barnázás és vérezgetés is.Az unokatesómnak a doki azt mondta(neki nincsen polip sem,méhszáj sebe sem),hogy talán a szervezete emlékszik a mensire.De ez a te esetedben nem helytálló,hiszen te már 22 hetes kismama vagy.Egy vérvételt megérne a dolog+ultrahangot.A helyedben elmennék egy másik dokihoz,biztos,ami biztos.Ha a lepény eléri a méhszájat az is okozhat ilyen problémát,sőt én úgy tudom,ez esetben tilos a szex is és sokat kell pihenni.
Nagyon köszi lányok a megnyugtató válaszokat!!!
Boldog babavárást kívánok nektek!!:-)
Az utolsó válaszolótól még szeretném megkérdezni, hogy milyen időnként "jelentkeztek" a barnás folyások?
Neked is volt (van) méhszájsebed, és a lepényed közel tapad a méhszájhoz?
Nekem először a 14. héten jelentkezett, de csak azért vettem észre, mert nagyítóval járok wc-re. :) Rögtön doki, de nem talált semmit.
Aztán hetente 2-3 alkalommal volt rózsaszín folyás, folyamatos kontroll, de semmi. Aztán a 18. héten kicsit nagyobb mennyiségű, de barna cucc távozott, pánik, orvos. Akkor csinált hüvelyit és mondta, hogy bizony a lepény kissé rálóg a méhszájra, és még lesz ilyen, biztos benne. A 20. héten még hozzáért, aztán a 24. héten már nem, sőt, szépen visszahúzódott. Azóta is minden alkalommal hüvelyivel kezd és nagyon meg van elégedve, mert a gyerek feje lentebb van, mint a lepény. :)
A méhszájsebem is okozhatta a gondokat, mivel a 9. héten levett rákszűrés után úgy véreztem, mintha megjött volna a vérzésem. Ne izgulj szerintem. :)
Nagyon kedves vagy, hogy válaszoltál, és köszönöm a biztató szavakat!
Minden jót neked!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!