Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Megjárok több orvost is, de...

Gabriela.s kérdése:

Megjárok több orvost is, de lehetséges, hogy félrenézték az ultrahangot? Vasárnap minden rendben a babával, rá 2 napra már azt mondják missdd ab? (Enyhe pecsételős vérzés, vagy barnázás, de semmi görcs) De ha van szívhang, hogy lehet missed ab?

Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 16:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9-es a hozzászólást és a nyugtató szavakat.

Mindenkinek mindent köszönök!

2019. máj. 14. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok Neked kérdező!
2019. máj. 14. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy missed ab. Műtét után három ciklust kellett kivárnunk (ez csak akkor hagyható el, ha spontán vételsz, mivel a műtétnél mesterségesen nyitják a méhszájat és a rugalmasságának visszanyeréséhez, a méhed felépüléséhez kell ennyi idő) a kihagyás utáni második próbálkozos hónapban össze is jött! Túltenni magam akkor tudtam mikor újra terhes lettem, addig sokat sírtam, de úgy intenzíven 3 hónap volt nagyon rossz. Kitartást kívánok, 16 hetes kismama
2019. máj. 15. 01:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szavaid! Boldog babavárást kívánok 16 hetes kismama! <3
2019. máj. 15. 10:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Ma műtöttek, nem volt missed ab! Vert a szíve :'(

Csak nem nőtt az embrió, sajnos ugyanakkora maradt mint 3,5 hete.

Lassan végbemenő vetélésem volt. :'(

Úgyhogy a kicsikém mostmár angyalka! :(

Köszönöm mindenkinek a támogató szavakat!

2019. máj. 16. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon sajnálom! :(

Nem is tudom mit írjak, mert amikor én veszítettem el a kicsikémet, akkor nekem semmi nem segített. Kellett, hogy kisírjam magam, hogy meggyászoljam és el tudjam őt engedni. :( A férjemmel sokat beszélgettem, de más társaságra nem vágytam. Se anyukámra, se a testvéremre, se barátnőmre, csak a férjemre.

De ha Te szívesen beszélgetnél vagy csak kiöntenéd a szíved, nyugodtan írj privátot.

Kívánom, hogy hamar legyen jobban a lelked és idővel legyen egészséges kisbabád!

2019. máj. 16. 17:25
 17/17 anonim válasza:
100%
Szia. Nagyon sajnálom, engem szerdán műtöttek, 9 hetesen 6 hetes méretei voltak életjelenség nélkül.. Volt már 3 spontán vetélésem, azok nem viseltek meg ennyire.. Szerintem sokmindentől függ, hogy mikor jövünk helyre lelkileg.. Főleg a közvetlen környezetünktől.. A lényeg, hogy ne olvasgass egyfolytában erről, mert belebolondulsz. Én most úgy döntöttem, hogy itt az ideje felülkerekedni az önsajnàlaton. Én egy mensit megvàrok, kontroll aztan belecsapunk. Nem vagyok már 20 éves..
2019. máj. 18. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!