Miért nem találom a babám szívhangját? Szerintetek minden rendben?
Szia, nekem 3 gyerekem van és mind a 3-nál halálra idegesítettem magam :) Nem tudom, milyen a testalkatod, de aki kissé zsírosabb, annál is lehet, hogy később, vagy kevésbé hallani. Volt, hogy én a saját szívhangomat hallottam, na attól is beparáztam, hogy nem jó a pulzusszám.
Ez inkább majd később lesz jó, amikor már nagyobb a baba és 100%-osan tudod, hogy őt hallod.
Ne foglalkozz a negatív véleményekkel, engem is megnyugtatott, ha minden nap hallhattam a szívdobbanásukat, persze mondom, halálra is rémültem, ha nem találtam, de az már csak az én hülyeségem :)
első,te mekkora egy paraszt vagy!
Szerintem te unatkozhatsz, ha ilyen kommentekkel bántod meg az embereket.
Olvasgass inkább te szerintem,rá fér az idegállapotodra;)
Ha nem vetted volna meg, akkor most nem paraznál feleslegesen. Ha minden rendben volt, nem kell feleslegesen zaklatni a magzatot.
Amúgy emlekezz vissza hol talalta meg a soki, kb koldok alatt lehet valahol, szoval ott keresgelj.
Hát nincs igaza az elsőnek! Sajnos tapasztalat,néha igenis jól jön...
Most még egészen lent keresd,bőven a köldök alatt,kb. bugyi vonalban és próbáld lefelé,derékcsont felé tartani a készüléket!
Ha már fogod érezni a baba mozgását,nem fogod keresni szívhangfigyelővel,nem kell,csak ha valami rendelleneset észlelsz.
Biztos sikerül megtalálni :) Boldog babavárást
Szia!
Ilyenkor még nagyon hamar ki tud úszkálni előle :) Örülök, hogy meg lett végül, így tanácsot nem adok, hol keresd. Ja és rajtam is van felesleg, de simán megtaláltam 11 hetes korától kb :)
Amúgy a füles jó ötlet volt, nekem is úgy hamarabb meg lett, valószínüleg azért, mert kizárod a külső zavaró zajokat így.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!