Mélyen tapadó méhlepény ikerterhességnél. Minden rendben volt aztán? Kérlek osszátok meg a tapasztalatokat.
Hétfőn hajnalban vérzést vettem észre, azonnal kórház. Babákkal minden rendben volt, az egyik méhlepény 1 cmre van a mehszájtól. Azt mondta az orvosom ez okozta a vérzést. Aznap elmúlt, utána szerdáig barnás volt, csütörtökön hazajöhettem. Most fekszem egész nap, csak a lakásban mozgok, mosdó, tudolás, evés.
Szerintetek rendben lesz minden? Az orvos nyugtatott, hogy feljebb húzódik majd a méhlepény. Aki így járt, végig feküdni kellett egész nap? Megoldunk mindent, a babák az elsők, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm!
Hány hetes vagy?
Nekem a 26. Heten meg mindkét méhlepény rajta volt a mehszajon ott értek össze.
A 30. Hetre mindkettő arrébb húzódott.
Pihenj sokat, ne emelgess, semmi sport, semmi szex (nekem ezek voltak az utasítások)
Két hetesek a fiaim.
Bocsánat, ez lemaradt 15 hetes vagyok.
A teljes ágynyugalmat is is ilyen szigorúan vettétek? Én tényleg egész nap fekszem. Azt se tudom az erkélyünkre kimehetek-e 10 percre kicsit kiülni. Tudom hülyeség, de nem akarok semmivel ártani.
2-es vagyok
Én egy hónapig tényleg csak feküdtem. Az orvosom a lelkemre kötötte. Kórházban is voltam egy hétig, onnan saját felelősségre jöttem haza, de az orvosom megesketett, hogy semmit nem csinálok itthon. Amikor már messzebb volt a lepény és nem volt gond, lazított a szigoron. Velem is itthon volt a nagytesó, de majdnem végig a férjem is, pont akkor vette ki az előző évi felgyűlt szabiit. Fekve játszottunk, olvastam sokat neki. Ezt az orvosoddal beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!