18 hetesen a méhlepény érettsége 1. Minden más tökéletes. Rendben leszünk így, ugye?
Ma voltunk a második genetikai ultrahangon, minden eredményünk tökéletes, sőt, a Babánk kicsivel nagyobb is. A doki azt mondta, minden rendben van, úgyhogy hajlok is rá, hogy elhiggyem. De a leleten az szerepel, hogy 1-es érettségű a méhlepényem, amit a 18. héten én kicsit korainak tartok. Ezt a doki egyébként nem emelte ki a vizsgálatnál. Nagyon megbízható, alapos doki, eddig mindenben igaza volt, de most szeretném megnyugtatni magam...
Volt a 12. héten egy nagyon pici méhlepény-leválásom, ami azóta teljesen helyrejött és vissza is tapadt, lehet esetleg ez az oka ennek a szintű érettségnek?
Olyanok válaszát is nagyon várom, akik ennyi idősen már itt tartottak, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra :)
Köszi előre is!
Nekem már a 12 hetes uh-n 1-es fokban volt érett a méhlepényem.
A kisfiam a 38. héten született.
Szóval nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!