Méhlepény érettsége?
32. heti ultrahang alapján 2-es fokban érett a méhlepény. Ez ebben a korban elfogadhatónak számít?
Babám egy héttel kisebbnek lett mérve, súlya 1642 gramm. Ez is rendben van?
Hát azt nem tudom, hogy mennyire elfogadható nálam azt írták az ultrahangos papírra, hogy érettségre utaló jeleket nem látni, súlyt pedig egyáltalán nem divat nálunk tippelni.
Szóval sajnos azt hiszem ezzel segíteni nem tudtam rajtad :(
Nekem is ennyire volt érett a lepény ennyi idősen. Bár a kisfiam nagyobbnak mérték végig két héttel.
Az érettséghez képest 40 héten szültem indítással. Teljesen rendben van, ha nem lenne szóltak volna.
Szia. Sajnos megválaszolni nagyon nem tudom, mert majd csak kedden megyek uh-ra, de talán segít az alábbi link a méhlepényről.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Súlyra meg szerintem semmi baj nincs, mivel az átlag 1700-1800gramm között van és az sem mindegy, hogy a 32. hét melyik napján volt uh., és van még bő 8 hete, hogy elérje a 3kg-t :)Amúgy orvosod mit mondott?
Elvileg a babák a 32. héten mért súly 2x-esével születnek.Elég sok ismerősömnél és nàlunk is bejött ez a hiedelem (+-100-200g)
Szerintem teljesen jó.
A lepény sem hatalmas probléma.Ha gond lenne mondták volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!