Május 30 már pozitív volt a tesztem. Ma voltam ultrahangon és még nincs szivhang. Ez normális? Peteérés május 18-20 körül volt.
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 12:11
1/9 anonim válasza:
Nem!de gondolom az orvos elmondta!
2/9 anonim válasza:
És persze már tegnap is kaptál választ erre a kerdésre!
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem az. Egyáltalán látott valamit?
4/9 anonim válasza:
Ha tuti az ovud, akkor sajnos nem fejlődik.
Nekem a mostaninál 1 héttel lassabban haladt és sajnos el is ment
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül tegnap sokan hal isten válaszoltak. Tegnap írtam ezt kérdést, de nem töltötte fel... Újra meg írtam. Most meg kitette :( És nem lehet törölni. De nagyon hálás vagyok. :) Aranyos emberek vannak itt.
2022. jún. 29. 12:46
6/9 anonim válasza:
Szia! Júni 8.-án teszteltem pozitívat, tegnap voltam orvosnál már volt szívhang. Kitartás !Nagyon sajnálom!!
7/9 anonim válasza:
gyerekek! attól függ, mikor volt a peteérés. A doki petezsákot látott egyáltalán?
8/9 anonim válasza:
1 szex volt május 21!tegnap mindent is leírt már!keresd vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!