Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt de megjött a...

Pozitív teszt de megjött a mensesem. Akkor most elment a baba biztosan?

Figyelt kérdés
2 napja csináltam egy 10-es erősségű tesztet, olyan halvány volt alig lehetett látni. Ma szintén reggel csináltam erősödött, de meg nem volt olyan sötét, mint a controll. Szám fél óra múlva elkezdtem barnás pecetelgetni, majd megjött rendesen. Nem bírtam ki , délutáni vizeletből csináltam még egyet de már csak 25-ős erősségű volt itthon. Az is halványan de pozitív lett. Szerintetek biztos nem lehet itt már baba? Hétfőn hívom az orvosom.

jan. 25. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Én a helyedben bemennék az ügyeletre.
jan. 25. 15:21
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Mindhárom babánál vérezgettem. Lehet nem ment el a baba, hanem van pl. hematómád.
jan. 25. 15:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos normál erősségű vérzés van mint menseskor. :(
jan. 25. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai terhességed volt, orvos nem latna semmit belőle. Valami elindult es megszakadt, most egy kicsit erősebb lesz a vérzésed és jobban fogsz görcsölni, az orvos pedig nem fogja neked azt sem megmondani, hogy babat vártál. Onnan tudom, hogy 2x jártam így.
jan. 25. 15:52
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. Ilyenkor még sokáig lesz pozitív a teszt?
jan. 25. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem ahogy megindult rendesen a vérzés, teljesen negatív lett a tesztem. Gondolom valtozò, kinek milyen hamar ürül a hcg
jan. 25. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Kémiai terhesség volt. Nekem anno 3 nap késés után volt a tesztem erős pozitív, de rá kb 5 napra erősen görcsölni, majd vérezni kezdtem. Ügyeletre mentem, az orvos ugyan megvizsgált, de semmit nem látott. Egyértelmű, hogy kémiai terhesség volt az is.
jan. 25. 17:33
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remelem következő hónap sikeres lesz. Vagy ne szamítsak rá? Befolyásol ez valamit?

jan. 25. 18:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem befolyásolt semmit, utolsò kémiai terhességem jùliusban volt, jelenleg 14 hetes terhes vagyok és minden rendben.
jan. 25. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Valószínű kémiai terhesség volt, de azért még tesztelhetsz egyet 10-es teszttel, ha lesz, miután csökken a vérzés.

Ha nem halványul, akkor elmehetsz orvoshoz, lehet, hogy babát még nem fog látni, de a hematómát láthatja esetleg, hátha csak amiatt véreztél.

jan. 25. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!