Ez biztosan negatív?
2021. jan. 29. 12:15
1/14 A kérdező kommentje:
Illetve helyesen végeztem el, amenyniben ott a kontrollnak a csíkja?
2021. jan. 29. 12:15
2/14 anonim válasza:
Igen, helyesen végezted el, de ez negatív.
3/14 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy akár a terhesség második trimeszterében is kimutatná? Nagyon megijedtem amikor több helyen is olvastam, hogy több nőnek is volt olyan, hogy "menstruáltak" terhesség alatt és később is negatívat mutatott, mert elvileg "túl sok" HCG volt már a vizeletben és a teszt valamiért nem mutatta ki. Kicsit hülyén hangzik, csak szeretnék megnyugodni. Már van időpontom, de elég sokára kaptam nődokihoz.
2021. jan. 29. 12:19
4/14 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy ne mutatná ki, mert túl sok a HCG. Szerintem hibás lehetett az a teszt, amit használtak. A teszt a HCG jelenlétét mutatja, a hormon mennyiségétől függően erősebb vagy gyengébb, de nincs "maximuma", ami fölött "kiakad". :)
5/14 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Lehet nehéz elfogadnod,de akkor sem vagy.
6/14 anonim válasza:
Ennél negatívabb nem is lehetne. Olyan meg nincs, hogy túl sok HCG és ezért nem mutatja ki...ez nem egy mérleg, ami egyszerűen "kiakad".
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépena válaszokat, most kicsit mgnyugodtam. Mindenkinek ment a pipa!
2021. jan. 29. 13:03
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem tényleg nincs akkor baj
2021. jan. 29. 23:54
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor is kimutatná, ha második trimeszterben lennék és gyengébb menstruáció van mellette? Mindig fura volt, hogy 2 napig erősebb és több napig még gyengécske. Anyukámnak is ilyen volt, de mivel megnőtt a hasam, nagyon aggódom. Nődokihoz soká tudok csak menni, így marad a teszt. Ez az ötödik negatív, de annyi rémhírt olvastam, hogy menstruációnak hitték és kiderült mégis terhes és tünetei sem voltak. :(
2021. jan. 30. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!