Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha az ovulációs teszt minden...

Ha az ovulációs teszt minden nap negatív,akkor biztosan nincs peteérés sem és teljesen ki van zárva a teherbeesés lehetősége is?

Figyelt kérdés

2020. okt. 16. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon érdekel
2020. okt. 16. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet h erzekenyebb teszt kell. Milyet hasznaltal?
2020. okt. 16. 21:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Normál érzékenységűnek írja. Még van vissza, lehet hogy egyszercsak pozitív lesz,csak megfordult a fejembe hogy,mi van akkor ha egészvhónapban negatív lesz.
2020. okt. 16. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Több lehetőség van.

1. Van peteérésed, csak nem fogtad ki az LH-csúcsot (mondjuk ehhez kell legalàbb egy “màr majdnem pozitív” teszt)

2. Nincs peteérésed ebben a hónapban (előfordul néha)

3. Nincs peteérésed egyáltalán vagy ritkán (ez gond)

4. Lesz még később

Összességében én nem vagyok a tesztek híve, a hőmérés sokkal jobban mutatja, ill. azt is mutatja, hogy végbement-e a peteérés (a teszt csak azt mutatja, hogy közeledik)

2020. okt. 16. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg előfordulhat (ritkán) hogy egy hónapba nincs peteeres. Szóval egyetlen havi tesztelésre nem lehet alapozni.

Vagy pedig tényleg az érzékenysége nem megfelelő számodra, ezt is ki kell tapasztalni.

2020. okt. 16. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia. Amelyik hónapban terhes lettem a 9. naptól a 23.-ig csináltam ovulacios tesztet. (Azért csak addig mert nyaralni mentünk utána)

Mind negatív lett.

Hot is mertem, ott 20.napra tette a fertilityfriend nevű oldal az ovulaciom.

Az ultrahang alapján is kicsit a 14. nap után foganhatott.

Szerintem vezess hogorbet is!

De mint látod simán lehet ovulaciod így is. Én minden nap du 4-kor csináltam.

2020. okt. 17. 07:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdeztem erről a nőgyógyászt, azt mondta, ezek a tesztek sokszor nem olyan megbízhatóak, mint a terhességi tesztek, és simán lehet, hogy negatív, mégis van ovuláció. Kíváncsiságból vettem egy másik fajtát, és ugyanabból a vizeletből az egyik alig volt látható, a másik meg egy rendes erős csík lett. Azóta inkább nem adok erre.
2020. okt. 17. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm ez megnyugtatott!!
2020. okt. 18. 05:09
 9/10 Zsuzs-Muzs válasza:

Esetleg szánd rá magad erre:

Reggel ébredéskor, de felkelés előtt => hőmérőzz 10 percig minden nap (szájban tartott hőmérővel) 3 hónapon keresztül.

Jelöld be minden nap a mért hőmérsékletet a "hőmérsékleti naptár nőknek" nevű grafikonon. Legegyszerűbb három hónapra három ilyet kinyomtatni és reggelente csak egy pöttyel bejelölni a reggeli hőmérsékletedet.

Olvasd el az alábbi útmutatót is, ha jónak látod:

[link]

2020. okt. 18. 14:11
 10/10 A kérdező kommentje:
A mai teszt már egész erős volt a korábbuakhoz képest,szóval hátha! Bár rá van írva h hiába lesz pozitív attól még nem biztos h van peteérés. A hőmérős módszer biztosabb? Szóval ha magasabb a hőm akkor tuti van peteérés?
2020. okt. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!