Ha az ovulációs teszt minden nap negatív,akkor biztosan nincs peteérés sem és teljesen ki van zárva a teherbeesés lehetősége is?
Több lehetőség van.
1. Van peteérésed, csak nem fogtad ki az LH-csúcsot (mondjuk ehhez kell legalàbb egy “màr majdnem pozitív” teszt)
2. Nincs peteérésed ebben a hónapban (előfordul néha)
3. Nincs peteérésed egyáltalán vagy ritkán (ez gond)
4. Lesz még később
Összességében én nem vagyok a tesztek híve, a hőmérés sokkal jobban mutatja, ill. azt is mutatja, hogy végbement-e a peteérés (a teszt csak azt mutatja, hogy közeledik)
Elvileg előfordulhat (ritkán) hogy egy hónapba nincs peteeres. Szóval egyetlen havi tesztelésre nem lehet alapozni.
Vagy pedig tényleg az érzékenysége nem megfelelő számodra, ezt is ki kell tapasztalni.
Szia. Amelyik hónapban terhes lettem a 9. naptól a 23.-ig csináltam ovulacios tesztet. (Azért csak addig mert nyaralni mentünk utána)
Mind negatív lett.
Hot is mertem, ott 20.napra tette a fertilityfriend nevű oldal az ovulaciom.
Az ultrahang alapján is kicsit a 14. nap után foganhatott.
Szerintem vezess hogorbet is!
De mint látod simán lehet ovulaciod így is. Én minden nap du 4-kor csináltam.
Esetleg szánd rá magad erre:
Reggel ébredéskor, de felkelés előtt => hőmérőzz 10 percig minden nap (szájban tartott hőmérővel) 3 hónapon keresztül.
Jelöld be minden nap a mért hőmérsékletet a "hőmérsékleti naptár nőknek" nevű grafikonon. Legegyszerűbb három hónapra három ilyet kinyomtatni és reggelente csak egy pöttyel bejelölni a reggeli hőmérsékletedet.
Olvasd el az alábbi útmutatót is, ha jónak látod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!