5. napja késik a tesztek negatívak? A többi lent
Lehetne ám pontot is használni, mert ez olyan, mintha ordítoznál.
Amíg nem jön meg, addig van remény. De szerintem ha terhes lennél, a Predictor (sic!) már kimutatta volna.
Nah sejtettem ,hogy lesz valami baj a kiírással .
Köszönöm a válaszodat
Figyi... a mensid nem érzi ám, hogy “ma november 25-e, 14:17-van, meg kell jönnöm”.
Amúgy meg miért nem mész pl nőgyógyászhoz? Meg egy olyan naptárra bízod, ami x naponta méri... nem is értem. Nekem volt, hogy tabletta mellett(!) késett 3-4 napot. Mert éppen történt velem valami, gondolom megzavarta a testem.
Az a baj, hogy a legtöbben még ahhoz is egyszerűek vagytok, hogy a saját ciklusokat figyeljétek. A naptár nem mondja meg, mikor van peteérésed, ovulációd, mikor fog megjönni. Azt te tudnád, ha tájékozódnál is figyelnéd magad.
És elnézést, de halál unalmas ez a sok "4-5 napja késik". Mihez képest, könyörgöm….
Ha késik van remény, és valóban ha később volt peteérés akkor később fogja kimutatni 😉
Ne stresszelj,tesztelj 2 naponta míg nem jön meg! Remélem nem fog 😊
Drukkolok 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!